ترس بچه کلاس اولی از دوستانش

سلام خسته نباشید دختر من 7سالشه امسال رفته اول دبستان از وقتی هم که رفته هر روز با گریه میاد خونه هربار دوستاش اینو میزنند نمیتونه از خودش دفاع کنه اگه وسایلش رو هم بردارند می‌ترسه بگه وسایلم رو نمیدم چند بار هم با مدیر و معلمش حرف زدم فایده ندارد

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
پيشنهاد مهم من مراجعه به روانشناس كودك و بررسي فاكتورهاي اين رفتار هست . شايد نياز به كمك دارويي هم وجود داشته باشه البته در مرحله دوم و ارزيابي باليني دقيقتر.
پرتلاش و صبور باشيد.