با مرد بی محبت که فقط ازت رابطه میخواد چه میشه کرد؟ و شمام محبت کنی و اون بی تفاوت باشه، طلاق یا سازش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز رابطه خواستن خودش نوعی ابراز محبت به سبک آقايون هست چرا فكر ميكنيد اگر همسرتون از شما رابطه ميخواد نسبت به شما بی تفاوت و بی محبته اتفاقا اگر مردی نسبت به همسرش بی تفاوت و بی محبت باشه درخواست هيچ نوع رابطه ای از همسرش نميكنه . دوست عزيز ميتونيد از اين مساله به عنوان يک امتياز مثبت استفاده كنيد و بقيه جوانب رابطه تون رو هم ارتقا بديد به نظرم من شما در داشتن مهارتهای زندگی و ارتباطی ضعف داريد و اگر بتونيد اين مهارتها رو  افزايش بديد از اين حس و نگرش منفی نسبت به رابطه تون رها ميشيد  .سعی كنيد در مواقع مناسب كه همسرتون هم شرايط مناسب برای صحبت كردن دارن با ايشون در مورد خواسته ها و نياز هاتون صحبت كنيد مثلا بهشون بگيد كه محبت كلامی براتون خيلی اهميت داره و احساس و انرژي مثبت و انگيزه برای تكرار اين رفتار از طرف شما ميشه مثلا ميتونيد بهشون بگيد وقتی با كلامت منو نوازش ميكني بسيار احساس مورد حمايت واقع شدن ودلگرمي ميكنم وانگيزه زيادي ميگيرم اين يك نمونه از پيام رساني كامل تو رابطه بود شما ميتونيد به بقيه موارد تعميمش بديد و حتی در مورد احساسات منفی تون هم همينطور ولی نكته مهم اينكه بخصوص وقتی ميخواهيد از مساله ای شكايت كنيد فقط در مورد احساس خودتون صحبت ميكنيد بدون اينكه ايشون رو بازخواست كنيد .به هر حال اگر شما بتونيد هر رفتار ايشون در جهت مثبت رو تفويت كنيد  و بهش پاداش بديد انگيزه برای تكرار و بيشتر شدن فراوانی اون رفتار ايجاد ميكنيد پس سعی كنيد به رفتارهای مورد نظر و مثبت همسرتون در همون لحظه واكنش مثبت (پاداش) بديد تا باعث افزايش اون رفتارها و انگيزه برای تكرارشون بشيد.

موفق باشيد