بی تفاوتی همسر به من و طرفداری بی مورد از خانوادش

سلام. ما اسفند امسال یعنی چند ماه پیش عقد کردیم همسرم به من و مخارج من بی تفاوت و برای من خرجی نمیکنه ولی با مادر و خواهرش زندگی میکنه و خرج اونها و مهمان ها رو میده به من میگه پولی نمیمونه بارها در فضای آرام و با ملایمت و زمان مناسب باهاش صحبت کردم بی فایدس دو برادر بزرگتر از خود داره که خرج نمیکنن نمیتونه پولی برای آیندمون پس انداز کنه حتی ما نمیتونیم خونه اجاره کنیم  من با همسرم زیاد راه اومدم چه مادی چه معنوی اما خانوادش به من ترجیح میده این اخلاق هاش رو اصلا در دوران نامزدی بروز نداده بود ممنون میشم راهنماییم کنین چندین سال پدرشون فوت کردن .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل بدون اشتغال وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

1-علت و توجیهات همسرتان برای این موضوع را بشنوید: معمولاً شوهری که به مادرش کمک مالی می‌کند قصد آزار همسر و نادیده گرفتن خواسته‌های او را ندارد بلکه او به دلایل مختلفی احساس مسئولیت می‌کند. ممکن است خانواده همسرتان نیاز مالی نداشته باشد؛ اما همسرتان احساس گناهی را تجربه می‌کند که با تأمین مسائل مالی می‌خواهد جبران کند. پیدا کردن علت، باعث می‌شود که همسرتان را از این بابت درک کنید؛ اما زمانی که مدام به او انتقاد کنید و مقابلش بایستید، حس می‌کند او را درک نمی‌کنید و فقط به خواسته‌های خودتان فکر می‌کنید.
2-در مکالمه‌هایتان خانواده همسرتان را زیر سؤال نبرید: شما ممکن است با خانواده همسرتان اختلاف داشته باشید؛ اما مسئله شما کمک مالی است؛ بنابراین در مکالمه‌هایتان باید احترام خانواده همسر را نگه دارید و تمرکز کنید روی اینکه کمک کردن همسرتان چه حسی در شما ایجاد می‌کند و این موضوع را مطرح کنید که نگران رابطه‌تان هستید و شما یک خانواده هستید و اول‌ازهمه باید مراقب نیازهای یکدیگر باشیدنگذارید همسرتان به شما برچسب حسادت بزند. غرزدن و دعوا مشکل شما را حل نمی‌کند؛ بلکه روزبه‌روز از هم بیشتر فاصله گرفته و با دروغ و پنهان کاری شوهر کمک‌های مالی به خانواده خود را ادامه می‌دهد.
3-نیازها و خواسته‌های مالی تان را با همسرتان در میان بگذارید: انتظاراتتان را شفاف و واضح با همسرتان در میان بگذارید.
4-احساسات خود را بررسی کنید: این مسئله که همسرتان به خانواده‌اش کمک مالی می‌کند واقعاً سخت است؛ اما چی باعث شده است که این قضیه آن‌قدر احساسات شما را برانگیزد که تصمیم به طلاق بگیرید؟ البته من آگاه به جزئیات زندگی شما نیستم؛ به همین خاطر صادقانه احساسات و شرایط زندگی‌تان را بررسی کنید که چه چیزی بیشتر شما را آزار می‌دهد؟ مسائل مالی؟ دلتان می‌خواهد همه چیز تحت کنترل خودتان باشد؟ از اینکه در اولویت نیستید آزار می‌بینید؟ دقیقاً چه چیزی باعث می‌شود که به طلاق فکر کنید؟
5-مسلماً مراجعه به مشاورمی تواند در پیدا کردن احساسات و الگوهای رابطه‌تان بسیار مؤثر واقع شود.در نهایت شما نمی‌توانیداحساس مسئولیت‌ را در همسرتان از بین ببرید.