ورزش کردن و سوزاندن کالری

سلام وقتتون بخیر. من صبح ها هفته ای سه بار برای ورزش کردن به مدت یک و نیم ساعت باشگاه میرم و ورزش میکنم (ورزش های هوازی) و یه ساعت قبلش به میزان تقریبی 250 کالری صبحانه مصرف میکنم (صبحانه سالم). من همه کالری مصرفیم رو تا ظهر میسوزونم. پرسشم از محضرتون این هست که این ورزش صبحگاهی رو کالری های مصرفی بقیه طول روز (در حدود 1300 کالری برای کل روز) تاثیری داره یا خیر؟ اگه پاسختون منفی هست میخوام بدونم برای سوزوندن بقیه کالری های مصرفی در طول روز آیا تایم ورزش کردنم رو از صبح به عصر انتقال بدم بهتر هست یا خیر؟ سپاس از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بی کار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
تا چندین ساعت پس از ورزش میزان سوخت وساز بالاست و بنابراین نگران سوزاندن کالری طی روز نباشید . اگر چه ورزش عصر بهتر از صبح است ولی الزاما نیازی به تغییر ساعت ورزش ندارید.