خجالت کشیدن از بیان احساسات

سلام. زمانی که حالم بده کسی بپرسه حقیقت رو نمی گم یا .... خیلی جاها از نشون دادن ناراحتیم یا شادیم خودداری میکنم . طوری که بقیه اصلا متوجه نمیشن حس درونیم یا بد برداشت میکنند یا فکر میکنم بی تفاوت و بی توجه ام.. از بیان احساساتم خجالت میکشم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

یکی از بهترین راه حل ها در زمینه خجالتی بودن صحبت کردن در برابر آینه هست

راه حل دیگه این موضوع نوشتن اوضاع و احوالتون هست ،سعی کنید دیگران رو در برابر خودتان تصور کنید و با استفاده از قدرت تخیلتون با اونها صحبت کنید ،به مکالمه سمت و سو بدین و جواب هایی که در برابر سوالات خیالی اونها هست رو پاسخ بدین

زمانی که این تمرینات ر اجرا کنید و مرتب جلوی آینه با خودتان مکالمه کنید خیلی راحت تر از گذشته با دیگران ارتباط برقرار خواهید کرد

تکنیک های بسیار زیادی برای از بین بردن خجالت و بالا بردن اعتماد به نفس وجود داره که میتونید مطالعه کنید