با این مادر و احساسات خودم چه کنم؟

باسلام و وقت بخیر پیشاپیش خیلی ممنونم بابت وقتی که میزارید و راهنمایی میکنید‌.

رابطه بد من با مادرم از دوران بچگیم هست و الان شدید تر شده.من از مادرم  از بچگی هیچ حمایتی ندیدم محبت ندیدم  برام ارزش قائل نیست با حرفاش تحقیر میکنه و توی خونه عصبیه.حتی بود و نبود من براشون فرقی نمیکنه.پدرومادرم جداشدن و مامجبورشدیم از شهر به روستا مهاجرت کنیم.از وقتی اینجام مثل یه زندانی توی قفس گیر افتادم.نمیتونم بیرون برم پارک برم حتی یه خرید ساده تا حال و هوام عوض بشه.نمیتونم با مامانم صحبت کنم چون وقتی چیزی میگم جوابمو نمیده (یه صحبت معمولی ساده)یا از صحبت های معمولی بحث راه میندازه.. هرروزمون بحث و دعوا سر مزخرف ترین چیز هاست که هیچ تلاشی برای رفعش نمیکنه.من از نظر احساسی و حتی مالی حمایت نمیشم و هیچی جای خلع  محبت مادرم به من رو پر نمیکنه (با پدرم هم ارتباط ندارم).حتی الان که دوست دارم مهاجرت کنم به تهران هم از نظر احساسی حتی حمایتم نمیکنه و مخالفه.توی من پراز خشم و نفرته که فقط خودم رو اذیت میکنه. روح و جسمم خیلی خستس و هر روز گریه میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه احساس شما و عمق ناراحتیتان هستم
همانطور که اشاره کردید مادر شما بخاطر جدایی و شکستی که در زندگی داشته اند دچار اسیب روحی شده اند و نمیتوانند منبع عاطفی خوبی برای شما باشند .شاید خشم ایشان از زندگی و اطرافیان بر رفتارشان تاثیر گذاشته و یا بخاطر مشکلاتی که با پدرتان داشته اند نمیتوانند رابطه خوبی باشما ب قرار کنند
سعی کنید با ادامه تحصیل یا کسب درامد برای خودتان‌مستقل باشید
باتوجه به شرایطتان ادامه تحصیل میتواند گزینه مناسبی باشد
این روزها یرای لرتباط اجتماعی تیازی نیست که حتما در جامعه باشید
در فضای مجاری میتوانید در گروههای روانشناسی و هنری و ... با افراد در ارتباط باشید و اطلاعاتتان را در زمینه های مختلف بالا ببرید
شما حق دارید که از مادرتان توقع محبت داشته باشید ولی به مادرتان هم حق دهید ایشان شرایط سختی دارند و مثل شما نیاز به محبت دارند
سعی کنید مهربان باشید و حدالامکان وارد بحث و مجادله نشوید