احساس دوگانگی در ارتباط با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 138 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام مشاور محترم. مشکل من در ارتباط با همسرمه. همسر من مرد آرومی هست یعنی اگه کاری به کارش نداشته باشی و هرچی بگه مطابق میلش رفتار کنی آرومه و گرنه روز تو شب میکنه. گاهی روزها خوبیم گاهی روزها دعوا میکنیم و روزمونو خراب میکنیم. اونو نمیدونم اما من دوستش دارم اونم هرکاری واسه خوشبختی منو دخترمون میکنه . مشکل اصلی من اینه که رابطمون جوری شده که من به شخصه به چشم یک هم خونه بهش نگاه میکنم رابطه زناشوییمون سرد شده منم دارم تحمل میکنم چون چاره ای دیگه ی ندارم اما هر ۲۰ روز یک روز کامل نیست بنا به شغلش شیفت هست ۲۴ ساعت. توی این ۲۴ ساعت من حسابی دلتنگش میشم و اصلا حوصله هیچ کس رو ندارم. فقط گریه میکنم. کمکم کنید این احساس دوگانگی رو از بین ببرم. این وسط نگران دختر ۲ سال و نیمه مم هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

✋🏻سلام همراه عزيز

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

برای راهنمايی و تشخيص بهتر نياز به اطلاعات بيشتری هست

شما و همسرتان هر يک چند سال داريد ؟

شغل شما و همسرتان چيست ؟

ميزان تحصيلات  شما و همسرتان چقدر است ؟

چگونه با همسرتان آشنا شديد ؟

 چند سال است كه ازدواج كرديد ؟

كيفيت ارتباطتون با هم چگونه است ؟

روابط عاطفی تان در اوايل ازدواج چگونه بوده ؟

  تا حالا اقدامی برای بهبود ارتباط انجام داده ايد؟

بعد از پاسخگويی شما در خدمتتون هستم 🌷🙏🏻

تجربه شما

سلام همراه گرامی ممنون از پاسخگويی شما

اگر رابطه ناموفقی داریم، باید بیندیشیم و ببینیم خود من چه ميتوانم انجام دهم كه باعث بهبودی رابطه ام شود .تغییر را از خود شروع کنید.💞 «زندگی زناشویی خوب با تو شروع می شود» تغييرات كوچک تدريجی می تواند رابطه شما را شادمانه تر كند. كارهای زير ميتواند به ساختن رابطه بهتر كمک كند : داشتن يک تفریح مشترک : رفتن به تئاتر، رستوران مورد علاقه و.. محبت خود را به همسرتان نشان دهید مثل لمس کردن یا گرفتن دستانش هنگام تماشای تلویزیون . برای تفریح با هم، برنامه ريزي كنيد. سعی كنيد هر روز همسرتان را نسبت به عشقی که به او داريد مطمئن سازيد

  • به جای سکوت كه تنها فاصله شما را زیاد می‌کند، با همسرتان بحث کنید. اما یادتان نرود كه حفظ حرمت در دعوا مهم است بحث هایتان
  • محترمانه و پر از عشق و بخشندگی باشد در تمام زندگی این احترام را حفظ کنید. برای صحبت کردن با همسر خود زمان مناسبی را انتخاب کنید؛صحبت های خود را با گله و شکایت و غر زدن آغاز نکنید؛برای خواسته های خود دلیل منطق بیاورید..شنونده خوبی باشید؛ اجازه دهید همسرتان نیز صحبت کند و میان حرف های او نپريد .اگر به حرف هایتان گوش داد از او تشکر کنید مثلا بگویید« ممنونم که با وجود خستگی برایم وقت می گذاری» این کار باعث ایجاد انگیزه در او می شود.او را مورد تحسین قرار دهید؛ زبان عشق بیشتر مردان تحسین است.در هنگام بيدار شدن صبح بخير عاشقانه به يكديگر بگوييد .خداحافظی در هنگام رفتن و سلام كردن های هنگام بازگشت را ناديده نگيريد يكديگر را در آغوش بگيريد ، ببوسيد و تا دم درب منزل يكديگر را همراهی كنيد . هرگز از همسرتان جدا نخوابید. به مسائل زناشویی خود بیشتر اهمیت دهيد كه باعث خوشحال شدن و آرامش خودتان و همسرتان ميشود ،مراقبت و حمایت خود را از همسرتان کم نکنید،اولین نفری باشیدکه همسرتان را تشویق  ميكند. اين كتابها ميتواند به شما در اين راستا كمک كند :*كتاب هشت درس برای زندگی زناشويی شادتر/ اثر دكتر ويليام گلسر / كارلين گلسر

موفق و شاد باشيد 🌹🙏🏻

سلام من متولد ۶۵ و همسرم ۶۳. یک سال و نیم از من بزرگتره او نظامی و من خانه . او لیسانس من خانه دار. سال ۹۱ عقد کردیم سال ۹۲ عروسی .سال ۹۴ بچه دار شدیم خواهرشوهرم همسایه پدرم هستند از طریق ایشون ازدواج ما صورت گرفت روابطمون تا قبل از دنیا اومدن دخترمون خوب بود اما تقریبا از ۵ ماهگی دخترم روابطمون بهم خورده. مثل قبل نیستیم. حتی دعواهامون بیشتر شده .قبل از بچه دار شدن به ندرت دعوا میکردیم. باهم صحبت میکنیم که از هم چی میخوایم اما خیلی زود فراموشمون میشه