بدبینی شوهر و تاثیرات آن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 153 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.ببخشید من در دوران عقدم.دو ساله.قبلش با همسرم.سه سال دوست بودیمو در زمان.دوستی رابطه کامل برقرار شد.مشکل من بد دلی شوهرم.اینکه نمیزاره از خونه بدون حظور خودش بیرون برم.حتی با.مادرم.دکتر برم خونه اقوام و غیره.هر چند وقت یکبارم ب ی چیزی گیر میده مثلا میگه گوشی مخفی داری.یا سیمکارت مخفی داری..بیرون.نمیبردم میگه بدم میاد کسی نگاهت کنه.و قصدم محافظته اما خستم کرده.حس خفگی دارم.خودشم.چند.باری دروغ.گفته و بدون رضایتم با دوستاش بیرون رفته ک بعد فهمیدم و باعث شده منم بدبین بشم.حس میکنم همچین ادمی حتما ی جا کارش میلنگه.مخصوصا ک از کار دوستاش ک ب زنشون.خیانت میکنن دفاع و توجیه میکنه.کلا ی شکم ب جون من انداخته ک نکنه خودش خیانت.میکنه و ب من بدبین شده.خیلی ادعاش میشه عاشقمه ولی اونجور ک انتظارمه بهم احترام نمیزاره.بهش وابستم.ولی دارم.سرد میشم.خودم ادم افسرده ایم و بیتوجهی هاش باعث شده بیشتر برم.تو خودم.مدام کارم گریه س.نمیاد بریم.پیش مشاوره حتی.چیکار.کنم تورو خدا راهنماییم کنید.چند بار اقدام.ب خودکشی کردم.اعتماد ندارم.احساس امنیت نمیکنم.برا اینکه.مثلا حلش کنیم همیشه بهش میگفتم از چی ناراحتم و دلخوریامو میگفتم.حالا بهم.میگه تو انقدر همیشه دلخور و ناراحتی و قهری ک برام عادی شده و بیتفاوت شدم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام به شما دوست عزيز
درابتدا بايد به شما بگم كه اين نوع ارتباط بدترين نوع ارتباط بين همسران هست به اين دليل كه ازابتدا برپايه ي بي اعتمادي بنا شده عزيزم اولين واساسي ترين ركن ازدواج اعتماد متقابل هست كه متاسفانه بين شما وازهردوطرف وجود نداره .
دوست عزيز بايد باخودتون فكركنيد آيا ميتونيد بااين سبك زندگي كنيد كه تقريبا هميشه حبس باشيد ؟لطفا خيلي جدي به اين مساله فكر كنيد وحتما به يك زوج درمانگر مراجعه كنيد چون فكرميكنم متاسفانه با اين وضعيت درصورت ازدواج هم زندگي پايداري نخواهيد داشت به دليل اينكه هنوز در دوران عقد هستيد واين مشكلات وجود داره حالا تصور كنيد چندسال بعدازازدواج چه وضعيتي خواهيد داشت .شما نياز داريد تواجتماع باشيد وفعاليت هاي اجتماعي داشته باشيد ،با ديگران معاشرت كنيد ،به كارهاي مورد علاقه تون بپردازيد و....آيا ميتونيد خودتون روازحقوق اوليه انساني تون محروم كنيد ؟لطفا تادير نشده به هرترتيبي كه شده به يك روانشناس،زوج درمانگر يا مشاور مراجعه كنيد وازشون كمك بخواهيد .

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون.من اتفاقا برام خیلی سخت شده که مطرح کردم.ب زور راضیش کردم بزاره کلاس ارایشگری برم ک کاملا زنونس.صد بار گفتم بریم مشاور نه میاد.ن میزاره تنها برم.کل مشکلاتمونو با گذر کردن از روش و عوض کردن.موضوع یا سکوت رد میکنه.همش برام تلنبار شده و الان ی مشکل حاد شد .یعنی میگید جدا شم ازش ؟ اخه مشکل اینه ک واقعا همو دوست داریم.و نمیتونیم دوری همو یک.روز تحمل کنیم.