افسردگی و تاثیراتش

سلام

من دوساله ازدواج کردم با خواست خودم عاشق شوهرم بودم خیلی زیاد وابستش بودم شوهرم اصلا هیچ مشکلی نداره هیچی برام کم نمیزاره چه مادی چه معنوی خیلی ادم خوبیه اما من حدودا یک یا دوماه پیش افسرده شدم خیلی شدید حالم بد بود واسه درمان هیچ اقدامی نکردم خودمم نمیدونم چرا افسرده شدم چون مشکلی ندارم که بخوام بخاطرش افسرده شم الان که دو ماهی از افسردگیم میگذره یه جوری شدم فکر میکنم دیگه به شوهرم حسی ندارم دلم نمیخواد بهم نزدیک شه وقتی بهم میگه دوسم داره من نمیتونم بهش بگم دوسش دارم توروخدا لطفا به من بگید اگه اقدام کنم واسه درمان خوب میشم؟خیلی میترسم بااین‌حالم شوهرم ازم سرد شه یا زندگیم به هم بخوره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
وقتی حال روحی ما تغییر میکند حتما دلیلی دارد که گاهی میتواند دلیل پزشکی و جسمی باشد مثل تغییرات هورمونی یا کمبود موادی در بدن که با ازمایش و چکاب مشخص میشود گاهی هم جنبه روحی روانی دارد که  باید علل ان بررسی شود
توصیه میکنم حتما به روانشناس مجرب و متخصثی مراجعه کنید و مطمئن باشید این حالات شما درمان پذیر است ولی باید ریشه و علت آن مشخص شود تا بتوان راهکار ارائه داد
 حتما مشاوره فردی با یک فرد متخصص داشته باشید
ایام به کام