گوشه گیری دخترم

سلام دختر ۱۲ ساله ایی دارم که از جمع فراریه،حتی داخل کلاس جرات سوال پرسیدن نمیده به خودش،هر چی بخرم براش انتخاب خودش انجام نمیده،کم کاری تیرویید هم داره از نوزادی و اینکه بعد خودش دوتا فرزند دیگه هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
به نظر مورد فرزند شما اعتماد به نفس و عدم مهارت كافي در مهارت هاي زندگي باشه كه بهتره با روانشناس كودك و نوجوان ملاقاتي داشته باشند تا اين مهارت ها تقويت و ارزيابي بهتري انجام بشه.
پرتلاش و صبورباشيد.