سلام

پسر من دو سالشه اصلن حرف نمیزنه خیلی گوشه گیره با این که همیشه سه چهارتا از پسرعموهاش که هم سنش هستن پیششن اصلن نه باهاشون بازی میکنه نه دعوا میکنه نه ارتباط میگیره حرف هم که اصلن نمیزنه فقط دوست داره تلوزیون ببینه یا باگوشی بازی کنه گوشی روهم ازش قایم میکنم و تلوزیون رو روشن نمیکنم اصلن با اسباب بازیاش بازی نمیکنه میخابه رو زمین یا تنهایی میدوعه و با خودش به تنهایی بازی میکنه یا اینقدر گریه میکنه تا تلوزیون رو روشن کنم قبلا سه چهارتا کلمه میگفت الان اون ها رو هم نمیگه فقط دوست داره بره بیرون گردش یا تلوزیون و گوشی به هیچ چیز دیگه ای اهمیت نمیده بعضیا میگن تو خانواده چند نفر اینجوری بودن و ژنتیکی هستش اما من واقعا دیگه دارم نگران میشم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم نگرانيتون را اما اصلا به حرف كسي توجه نكنيد كه تو فاميل بودن يا تو ژن بوده
شايد عوامل وراثت  و محيط نقش داشته باشن اما قطعا خلق و خو و مدل تربيتي تاثير بيشتري دارن بهتره حتما با يك مشاور كودك صحبت كنيد
و اينكه فرزندتون گريه ميكنه و شما تلويزيون رو روشن ميكنيد روش خوبي نيست چون ياد ميگيره از اين الگو براي رسيدن به خواسته هاي ديگرش هم استفاده كنه .