وزن کم

پسرم کلا خیلی کم غذا میخوره و گشنه میشه.وزنش هم خیلی کمه چیکار کنم وزن بگیره و غذا خوب بخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیولوژیست و کارشناس تغذیه ورزشی

با سلام سوالتون بسیار کلی هست باید مباحثی مثل سن ، شرایط محیطی ، مقدار فعالیتش ، نوع و مقدار غذاهایی که در طول یکروز معمول مصرف میکنه در کنار گزارش یک چکاپ ( که با مشورت پزشک بهش داده میشه ) بررسی بشه تا ضمن اینکه مطمئن میشیم مشکلی و یا کمبودی وجود نداره بتونیم با تغذیه و طراحی تمرین و تحرک به وزن گیریش کمک کنیم