بخاطر مشکل مادرزادی نتونستم ارتباط کامل با همسرم داشته باشم

با سلام خسته نباشید من متولد ۷۶ و همسرم متولد ۷۰ من تا این سن پریود نشدم بماند ک چقد دکتر رفتم و چه ها کشیدم اخرین بار ک مجرد بودم بعد کلی دکتر رفتن ام ارای کردم ک گفتم رحم ندارم و نمیتونم باردار بشم خیلی شوک بدی بهم وارد شد حتی نزاشتم مادرو خانوادم بفهمنن همش تو خودم ریختم تا الان نمیدونن همسرم اومد خاستگاری همه چیزو بهش گفتم ایشونم قبول کرد با رضایت خودش .یسالی میشه ازدواح کردم اوایل خیلی میترسیدم ارتباط کامل داشته باشم کم کم تلاش کردیم هرکار کردم نشدک ارتباط برقرار کنیم ب دکتر زنان مجدد مراجعه کردم سونو داخلی انجام دادن گفتم واژنم کوتاهه رحمم کوچیکه باید واژن درست کنیم و..منم از ترس این که پدرمادرم خودم وهمسرم نفهمن کاری نکردم همش تو خودم میریزم همسرمم از رفتار و اعصابش معلومه بهم ریختس اونقدارام وضعیت خوبی ندارم خودم بی سر صدا برم عمل کنم و بیام ن پول دارم ن همسرم کار درست حسابی موندم چیکار کنم بخدا تپش قلب دارم نفسم بالا نمیاد زندگیم سرد شده حوصله زندگی کردن نداریم دیواته شدم میخام خودمو بکشم اخه شما بگید چیکار کنم توروخدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شما مبتلا به بیماری راکی تانسکی یا TF هستید و واپن ندارید و باردار نخواهید شد و جهت داشتن تماس جنسی هم باید واژینوپلاستی شوید و حدود دو هفته لازم است در بیمارستان بستری باشید . حتما این موارد را با همسر خود در میان بگذارید .