نون گردویی روسی من
با این دستور
کره نرم : 75 گرم
شیر : 1/4 لیوان
پودر قند : 1/4 لیوان ( من خیلی کمتر ریختم )
تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : مقداری ( من اصلا نریختم )
آرد : 1/4 ، 1 لیوان
پودر قند ، کره و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا سبک و رنگش روشن بشه . تخم مرغ را اضافه کرده و ذوباره هم بزنید ، شیر را افزوده و سپس آرد ( 3 بار الک شده ) را اضافه کنید اگر خمیر خیلی چسبنده بود به اندازه یکی دو قاشق آرد اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک فندف درشت درست کرده و کنار بگذارید قالب گردو روسی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم بشه داخل هر حفره یه خمیر قرار داده و قسمت قالب بالایی را روی زیری قرار داده و فشار دهید
هر ظرف حدود 2 دقیقه زمان میبره
ازین مقدار حدود 40 تا در میاد
تو نت کلی گشتم تا یه دستور ساده رو پیدا کنم
تو خمیرش وانیل نریختم به جاش شوید خشک ریختم که خیلی خوشمزه شد