بیاین که ترشی شکم پر خوشمزه درست کردم 😋
بادمجون هارو هرچی ریزتر انتخاب کنید خوشمزه تر میشه من نتونستم پیدا کنم 🥲 کلاهک بادمجون با چاقو اضافه ها رو ببرید و تمیز بشورید و از وسط خط بندازین بین بادمجون باز کنید .
سیر ها رو پاک کنید رنده کنید(فلفلم اسیاب کنید ) همراه با فلفل قرمز پودری زیاد زرد چوبه و نمک و گلپر قشنگ مخلوط کنید .
بادمجون ها رو ده دقیقه بزارید جوش بخوره یکم نرم بشه و آبکش کنید خنک که شد از مواد سیری داخلش بزارید .
سرکه نمک فلفل زردچوبه و اب تمر هندی قاطی کنید قشنگ حالا بادمجون ها رو توی ظرفتون بچینید و اون اب سرکه رو بریزید روش بزارید یک هفته بمونه درکنار غذا میل کنید😍