2737
2734
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1073158 بازدید | 1581 پست
کیکی که در بالاگذاشتم از سایت اشپزانه بود من امروز امتحان کردم بسیار خوشمزه شد بافت ترد و پوکی داشت فقط دو دقیقه کمتر زمان دادم اونم به خاطر این بود که ظرفم بزرگتر از حد معمول بود ومواد کیک عمیق ریخته نشده بود
ممنون رزای عزیز
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

دوستان میشه من رو راهنمایی کنید. هر چی با سولار میپزم بد میشه. کیک ااسفنجی پختم روش سوخت تهش نپخته بود اصلا هم پف نکرد
کو کو سبزی با دستور خودش پختم دورش سفت و سوخته بود وسطش نپخته؟
برای کوکو باید در بزارم؟
پایه کوتاه میخواد یا نه؟
راستی پایه کوتاه رو فقط تو حالت کانوکشن میتونم استفاده کنم؟
ممنون
امشب پیتزای بسیا ر خوشمزه با دستور زیر پختم
خمیرجادویی
مواد تشکیل دهنده
آرد سفید قنادی - 500 گرم یعنی 4لیوان
تخم مرغ - 1 عدد
شیر ولرم - 250 میلی لیتر یا 1 لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد یا کره - روغنها 6 قاشق سوپ خوری- کره 5 قاشق سوپخوری نرم شده
خمیرمایه 1قاشق بزرگ، بیکینگ پودر1قاشق چایخوری
نمک - 1 قاشق چایخوری
شکر - 1 قاشق سوپخوری( اگرخواستیدخمیر شیرین بشه وبعنوان نان شیرمال استفاده کنید4قاشق شکراضافه کنید)
دستورالعمل ها :
ابتدا باید 1 بزرگ از شکر دستور را با خمیرمایه مخلوط کنیدو در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 بماند تا عمل بیاید.ولی هم نزنید.
آرد وبیکینگ پودروتخم مرغ وروغن هاراباهم قاطی کنیدوخمیرمایه که درشیرریختیدوعمل آمده راروی این موادبریزید،وهم بزنید، بادست ورزدهید اگرچسبناکبودخیلی کم آرد اضافه کنید
5 تا 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه بکوبیدش به روی میز.تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی بشه که به دست نمی چسبه.ولی سفت هم نباشه، 1ساعت ونیم یابیشتراستراحت دهیدتاحجم خمیردوبرابرشود.بعدکه خمیرپف کرد، پف خمیرراباورزدادن کم، بخوابانید،خمیر آماده است روی سطح کارتان آرد پاشی کنید وازخمیر استفاده کنید.، راستی اگرخواستیدنان شیرین داشته باشید اون 4قاشق شکررابه تخم مرغ اضافه کنید.ولی برای مصرف نان پیتزا وباگت همان 1قاشق شکرکافیست،
این خمیر را روی یه سینی بزرگ که مال مایکرو فر قبلیم بود پهن کردم سس گوجه مالیدم مواد ریختم کمی پنیر پیتزا ریختم
قبلا سولار دام را پیش گرمایش داده بودم پیتزا رو با کانوکشن بیست و پنج دقیه با صد و هشتاد درجه پختم سپس در اوردم پنیر پیتزا زدم با همون درجه ده دقیقه دیگه پختم
پیتزام حسابی حجیم شده بود نه خشک بود نه خام
حتما درست کنید وحتما با همین خمیر چون خیلی لطیف بود
نوش جان
شاد باشید، یاعلی.
2728
2738
سلام میشه سوال منو جواب بدین.
من سولار LG دارم. باهاش با دستور کیک، کیک می پختم ولی این چند وقته که مثلا خواستم از کانوکشن استفاده کنم، اگه طبق دستور باید 30 دقیقه تو دمای 180 باشه بعد از 30 دقیقه اصلا کیک نپخته و هنوز کاملا خمیره. گاهی حس می کنم هیترش درست کار نمی منه. مال شما هم همینطوره؟
سلام فندق جون من ماکروفرو سامسونگه و سولار LG ندارم گازم هم رومیزیه خیلی دوست دارم کیک و شیرینی درست کنم توی این ماکروفر نمی شه آیا ؟


ممنون دوستم
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
سلام بچه ها

ببخشید من اصلا از مایکروفر چیزی سر در نمیارم.اخه همیشه ازش میترسیدم میگفتم ضرر داره ولی جدیدا خیلی بهش نیاز دارم

میشه راهنمایی کنید...فرصت ندارم 45 صفحه رو بخونم.

من به وسیله ای نیاز دارم
1- که باهاش نون داغ کنم
2-مرغ وگوشت منجمد رو یخ زدایی کنم
3- مرغ و گریل کنم، جوجه گردان داشته باشه
4- کیک رو با کیفیت عالی مثل فر گازی بپزه
غذا هم گرم کنه

حالا پیشنهادتون چیه؟
مایکروفر؟
میاکروفر سولاردوم؟
سولاردوم؟
فر برقی؟
آون توستر؟

راستی قیمتش هم حدود 600-700 تومن باشه.


راستی اگه ال جی هم باشه بهتره....اگه میشناسید مدلش رو هم بگید.

مرسی
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687