2733
2739
سلام.
ما قبلا یک کلوپ داشتیم که توش دستور غذاهای سالم رو به همدیگه یاد میدادیم. الان میبینم اگه توی تاپیک این کار رو بکنیم دسترسی به مطالب راحتتره.
از دوستان می خوام که مطالب غیر مرتبطشون رو حذف کنند تا تاپیک برای همه مراجعه کنندگان مفید باشه.
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
من غذاهایی که دوستان تو کلوپ آموزش داده بودند رو اینجا کپی می کنم....
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
babyjoon


1392/5/21 10:02 ب.ظ

با سلام با اجازه همگی

من هفته ای یه بار این غذا رو درست میکنم

پیاز حلقه شده

گوجه حلقه شده

فلفل دلمه ای حلقه شده

کلم بروکلی مقداری

هویج حلقه شده

کدو حلقه شده

لوبیا سبز مقداری

همچنین گوشت چرخ شده مقداری بصورت قلقلی

اینا رو به ترتیب میچینیم رو هم تو قابلمه کمی ادویه و نمک و کمی نعناع خشک ودارچین میپاشیم روش سپس روی شعله کم میذاریم رو گاز بعد از 2 دقیقه مقداری رب گوجه رو که توی آب جوش حل کردیم میریزیم روش و روی همون حرارت ملایم میذاریم تا بپزه بعد از اینکه آماده شد تو ظرف میکشیم کمی آبلیمو میریزیم روش با سالاد میل میکنیم
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

babyjoon


1392/5/21 10:37 ب.ظ


سوپ عدس:


عدس قرمز مقداری

یه تیکه مرغ

پیاز

هویج

ادویه

نمک و زرچوبه

جعفری خورد شده

در یک قابلمه ابتدا مرغ سپس پیاز رنده شده و هویج خورد شده و عدس شسته شده رو قرار میدیم

آب میریزیم میذاریم بپزه بعد از 15دقیقه نمک و ادویه و زرچوبه و جعفری رو اافه میکنیم

امیدوارم مفید باشه و امتحان کنید
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
2728
babyjoon


1392/5/23 3:17 ق.ظ



کلم بروکلی

هویج

فلفل دلمه

کدو

بادمجان

گوجه

پیاز

قارچ
همه رو حلقه کرده
و

گوشت گوسفندی خلال شده


میچینیم تو ظرف مخصوص فر

سپش کمی رب رو تو آبجوش حل میکنی میریزیم رو روش فویل میکشیم میذاریم تو فر بپزه

نوش جانتون البته ادویه و نمک فلفل هم بزنید
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
حنانه؟


1392/5/23 11:15 ق.ظ


جگر مرغ 1کیلو . پیاز بزرگ 1 گوجه متوسط 3تا فلفل دلمه 2تا متوسط
اول جگر را میزاریم با یه پیاز کوچولو و یه لیوان آب و کمی ادویه بپزه بعد که پخت تو یه آبکش می ریزیم و در ظرف مورد نظر کمی روغن می ریزیم و پیاز رو تفت می دیم وقتی که تفت خورد گوجه و فلفل دلمه رو اضافه می کنیم آب گوجه که کشیده شد یه قاشق رب می زنیم با نمک و زرد چوبه و فلفل یه تفت دیگه می دیم جگر پخته شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب مواد رو مخلوط می کنیم که طعمها با هم مخلوط بشه چاشنی هم از آب لیمو یانارنج میشه استفاده این غذا با پیاز معرکه میشه .
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
p2008


1392/5/24 2:36 ب.ظ

میتونین میگو رو مزه دار کنین بعد با بخارپزززز و به عنوان سس ماکارونی به ماکارونی اضافه و سرو کنید نوش جون
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
mahta


1392/5/25 1:04 ق.ظ


من یه روش پخت میگو لا پلو رو بلدم که اگه درست کنی حتما خوشت میاد

اول پیاز رو تفت بده بعد میگو رو بریز رو پیازها تفت بده 4 یا 5 حبه سیر کوبیده رو بهش اضافه کن به اضافه ی ادویه و زرد چوبه و نمک 5 دقیق تفت بده بعد سبزی ماهی خورد شده رو اضافه میکنیم (شامل گشنیز و شنبلیله هستش البته میزانش باید 1 به 4 باشه چون شنبلیله زیاد باعث تلخی میشه)حدود 20 دقیقه رو حرارت متوسط تفت میدیم بعد هم که برنج رو ابکش کردیم لای پلو میذاریم تا دم بکشه

امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
2738
سوگلی 64


1392/5/28 3:51 ب.ظ
اشکنه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه و تیلیتی اول پیاز داغ درست میکنیم و وقتی طلایی شد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه میکنیم و بعدش دو سه تا سیب زمینی رو ریز ریز میکنیم (اندازه سیب زمینی ها باید اندازه ی سیب زمینی هایی باشه که تو استامبولی(استانبولی)ازش استفاده میکنیم)....

سیب زمینی ها رو به پیاز داغ اضافه میکنیم و یه 5 دقیقه ای میذاریم تفت بخورند و وقتی یه کم سرخ شد به سیب زمینی مون دو سه تا قاشق غذا خوری شنبلیله خشک(اندازه اش باید دست خودتون باشه و بستگی داره چه قدر سیب زمینی استفاده کردید اگر خیلی از شنبلیله استفاده بکنیم اشکنه مون به تلخی میزنه) به موادمون اضافه میکنیم و یه کم که تفت داده شد تا نصفی از قابلمه مون (4لیوان) اب به موادمون اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا اب جوش بیاد....

وقتی اب جوش اومد شعله رو کم میکنیم و میذاریم تا هم کاملا سیب زمینی ها نرم بشند و هم جا بیفته...بعد از 45 دقیقه تا 1ساعت در قابلمه رو بر میداریم و همین طوری که در حال جوشیدنه بهش 5 تا 4تا تخم مرغ اضافه میکنیم....

بعد در ظرف رو میذاریم و ده دقیقه میذاریم تا تخم مرغ خودش رو بگیره(مثله باقالی قاتق)....اگر تخم مرغ هنوز شل بود و کامل سفت نشده بود در قابلمه رو بردارید تا اب اضافی بخار بشه و تو کمتر از 5دقیقه تخم مرغ خودش رو میگیره....

من خودم همیشه اشکنه هایی که درست میکنم لعاب دار میشه ولی دیدم بعضیا واسه اینکه شل و بدون لعاب نباشه همراه تخم مرغ دو تا قاشق ارد رو با اب مخلوط میکنند و وقتی با هم کامل مخلوط شد و یکدست شد به اشکنه اضافه میکنند....اگر دیدید اب غذاتون زیاده میتونید از این روش استفاده کنید
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
اصدک مهربون


1392/5/28 3:58 ب.ظ


نخود آب

مواد لازم:
1- نخود 400 گرم
2- پیاز متوسط 3 عدد
3- روغن 75 گرم
4- آرد گندم سبوس دار 1 قاشق غذاخوری
5- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:
نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و 4 لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را می‌توانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید.
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
منم دوس دارم یاد بگیرم و بعضا یه غذاهایی که بلدمو بگم
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
سوگلی 64


1392/5/28 4:10 ب.ظ

کله جوش:
مواد مورد نیاز برای سه نقر:
کشک= نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده.
آویشن=2قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده =یک عدد بزرگ

گردو خرد شده = 100 گرم
روغن برای سرخ کردن=مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم

طرز تهیه:
- ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدسپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید.کمی صبر کنید تا به غلظت بیافتد
آویشن را تفت داده هنگام سرو کردن روی هر کاسه مقداری بریزید
-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.
(مادربزرگ من کمی عدس هم اضافه میکنه اگر دوست داشتید )
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
اصدک مهربون


1392/5/29 12:32 ق.ظ

یه غذای دیگه!!
کشک بادمجون

کشک بادمجونی که همه ماها درست میکنیم پر از روغنه
هیچ شکی نیست که روغن غذا رو خوشمزه تر میکنه

اما
اینجا باید غذای سالم آموزش بدیم
خب!!

به جای اینکه بادمجونو سرخ کنین
مثه میرزا قاسمی
بادمجون رو کبابی کنید یعنی بگیرید رو گاز با همون پوستش بعد که قشنگ مغز پخت شد سریع بذارید تو نایلون و درشو ببندید( این یه روشیه که پوستش راحت تر کنده میشه )

خلاصه اینکه بعدشم بکوبیدو پیاز داغ با روغن مختصر و نعنا داغ با روغن مختصر بهش اضافه و کشک هم بزنید
به به
خووووشمزه میشه
البته من خودم اگه بادمجون کم داشته باشم یکم عدس میپزم و میکس میکنم و بهش اضافه میکنم
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز