تنبلی تخمدان دارم واقدامم برای بارداری جواب نگرفتم چیکارکنم؟

تنبلی تخمدان دارم زیرنظرمتخصص هستم جواب نگرفتم و باردارنشدم بایدچیکارکنم قرص لتروزول این ماه ازشب دوم تا۵شب گفت بخورم وامپول گنال اف نوشت پیدانکردم و سینال اف زدم شب ۷و۸و۹پریودم ۳عدداگه جواب نگرفتم چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید زیر نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید تا پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.