قطع قرص ال دی واقدام به بارداری

سلام خسته نباشید من بعدبدنیااومدن پسرم برای جلوگیری ازبارداری قرص ال دی استفاده کردم الان بعد۳سال که قطعشون کردم برای بارداری مجددپریودنشدم بعد۲ماه مجبورشدم امپول پروژسترون بزنم تاپریود بشم میشه بگید چه مشکلی برام پیش اومده واینکه ممکنه دیگه باردارنشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما از عوارض مصرف طولانی مدت این قرص می باشد سعی کنید با ورزش کردن و استفاده از داروهای گیاهی قاعده آور مشکل خود را حل کنید موفق باشید