2777
2789

سلام اپلیکیشن کارنت رو از تو بازار دانلود کنید و به راحتی از طریق اون کسب درآمد کنید، هم برای افراد دارای مهارت و هم بدون مهارت میتونه درآمد داشته باشه، با نصب برنامه و با وارد کردن کد معرف 55 تومن به کیف پولتون اضافه میشه و بعد میتونید متناسب با مهارتتون استخدام بشید، این برنامه بسیار معتبره و سایت هم داره، فقط حواستون باشه که اگه کد معرف رو وارد نکنید مبلغی به کیف پولتون اضافه نمیشه

کد معرف f963865

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارنت برا من که خیلی خوب بوده چون بچه کوچیک دارم و وقتمو زیاد نمیگیره بخاطر همین راضیم ازش 

سلام پولیه ؟؟؟

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
کارنت برا من که خیلی خوب بوده چون بچه کوچیک دارم و وقتمو زیاد نمیگیره بخاطر همین راضیم ازش 

راجع بهش توضیح میدی عزیزم

من به یه جایی میرسم واسه یه لحظه دیدنم باید سر و دست بشکونی    
سلام پولیه ؟؟؟

برا آموزش فقط ۷۹ تومن باید پرداخت کنید ولی همه آموزشهاش رایگانه، خب هر کلاسی بخوای بری حداقل ۲ تومن هزینه ش میشه که بنظرم ۷۹ تومن الان هیچ ارزشی نداره در مقابل آموزشهایی که داره

برا آموزش فقط ۷۹ تومن باید پرداخت کنید ولی همه آموزشهاش رایگانه، خب هر کلاسی بخوای بری حداقل ۲ تومن ...

چه اموزش هایی؟

من به یه جایی میرسم واسه یه لحظه دیدنم باید سر و دست بشکونی    
راجع بهش توضیح میدی عزیزم

برنامه رو نصب میکنی بعد رشته مورد علاقه ت رو انتخاب میکنی و بعد از آموزش خود برنامه تو رو به شرکت‌های طرف قرارداد معرفی میکنه و کارتو شروع میکنی، من خیلی در موردش تحقیق کردم و اکثراً راضی بودن از کار برای کارنت