2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
به نظرم بیشتر رابطه ای بود تا واقعی ... آرزو و لواشک اوکی بودن ولی واقعا جای یکی دوتا میز خالی بود ...
میخوام لاغر شم . شروع ٢٣آذر ٩٥ -- ---- قد: 164 هدف اول٥٩ - 10دی رسیدم به هدف اولم ------هدف دوم ٥٧ ---- ؟؟؟!!!!!! . هدف سوم : 55 -----

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کاربر بود که عکس یه نیم رخ زن گذاشته بود کف انگار آرایش کرده بود با چن تا لوازم آرایش ساده و کاربردی ... اون واقعا زیبا ترین ، خلاقانه ترین و کاربردی ترین بود ....
میخوام لاغر شم . شروع ٢٣آذر ٩٥ -- ---- قد: 164 هدف اول٥٩ - 10دی رسیدم به هدف اولم ------هدف دوم ٥٧ ---- ؟؟؟!!!!!! . هدف سوم : 55 -----
به برندگان تبریک میگم خصوصا باربی،مونا
بعضیا میگن میز آرایش برنده شدگان خوب نبود اتفاقا میز آرایش مونا خیلی ،خیلی خوب بود همچنین میز باربی همه چی کامل بود
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓
به برنده ها واقعا تبریک میگم
من تا به حال 5بار تو مسابقات نی نی سایت برنده شدم و واقعا از خانوم تهرانی ممنونم که بالاخره تکلیف جوایز اسفند پارسال داره مشخص میشه برندگان اسفند ماه به من مونا جان پیام دادن که فروشگاه خانومی بانی شدن و میخان 150تومان عوض تابلو فرش میلاد هدیه بدن واسه شما هم پیام اومد؟ از فروشگاه خانومی هم واقعا سپاسگذارم
من به عنوان کسی که خیلی تجربه تو این مسابقات داره میگم برنده شدن تو این مسابقه فقط و فقط با بیشتر فعال بودن تو سایت امکان پذیره و دیگر هیچ.این دور چون تاپیک تبلیغ میشد زد خیلی رقابت سنگین بود و من ترجیح دادم کلا شرکت نکنم چون دیدم نمیتونم در اون حد فعال باشم که برنده بشم
ایده عکسها خیلی خوبه ولی دلیل برنده شدن تو این مسابقات نیست این رو از منی بپرسین که تو مسابقات دوره های مختلف نی نی سایت برنده شدم پس خون خودتون رو کثیف نکنید
با تشکر خخخخخ
خانوم تهرانی خسته نباشید. تبریک به همه برنده ها ی عزیزم. میشه بگید من چندتا لایک خوردم؟
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
خانوم تهرانی تعداد لایک های من چقده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
2810