2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکتون باشه همتون به خوشی استفاده کنید و به حرف کسی توجه نکنید تموم اونایی که زحمت کشیدن میز چیدن عکس گذاشتن ما لذت بردیم برنده اند
توبه آن می ارزی که اسیر توشوم و به یمن نفست آنقدرزنده بمانم تاکه پیرتوشوم.... همسرم.....
وای تبریک به همه تبریک به ما تبریک به شما هرچند خیلی هنگم از نتیجه ولی بشادی استفاده کنید فلافل کورت ومیسای و پرواز رزگل وتیارا مارمین و خیلیهای دیگه واقعا عکساشون عالی بود پر خلاقیت
خانم تهرانی عزیزم به نظرم بعد از پایان مسابقه تعداد رایهای هر عکس رو تو همون قسمت عکس نمایش بدید عین تعداد بازدیدها و تعداد کامنتها
اینجوری تک تک هی بیان بگن عکس ما چندتا لایک خورد شاید شما فرصت نکنید نگاه کنید
به نظرم صحیح تر اینه اونم نمایش بدید با تشکر
خانم تهرانی من نه شرکت کردم و نه شرکت میکنم دلیل ندارم اما بعضیا نظراتی میدن که فقط منافع خودشونو تامین کنه.برا مسابقه بهترین کار اینه نظر اکثریتم همینه واقعا این مدت خیلی رو اعصاب بود تاپیک تبلیغ اگه قراره تبلیغ کنن یه تاپیک مشخص برا تبلیغ باشه نهایت نه اینکه هر کس روزی جند تا تاپیک التماس و تبلیغ بزنه ،اسمها مشخص نباشه چون خیلیا مثل استیج به قیافه رای میدن اینجا براساس دوستی رای میدن و این یعنی حق اون کسی که نشسته فکر کرده ایده داده خلاقیت به خرج داده ضایع میشه ،و مدتش انقد زیاد نیاشه مثلا از تاریخ ده تا پونزدهم عکس بفرستین و بعد فرستادن عکس بسته شه اعلام رای گیری بشه که تو پنج روز مثلا تو اینستا هم مثلا میگن فلان تاریخ رای گیری بسته میشه دیگه و خیلی جاها ،اینجوری یکی ده روز تبلیغ نکرده یکی دو شب ،تبلیغ نهایت تو امضا یا تو یه تاپیک مشخص لطفا نه تاپیک تاپیک تاپیک و هر نفر تاپیک تکراری
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من اصلا هیچ نظر خاصی در مورد کسی ندارم امیدوارم کسی به خودش نگیره اما دفعه اول نیست مسابقه دارین دفعه دیگه من نه تبلیغ دیدم نه بحثی پس حتما یه مشکل تو برگزاری مسابقه بوده،وسط تاپیک کی دیگه تبلیغ کردن وسط تاپیک پلاسکو وووووو باور کنید واقعا رو اعصاب بود
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810