2777
2789
عنوان

الان دارید چیزی میخورید🧸🍯

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
شام اش رشته خوردم همچون تشنه ام شد دوتا قاشق بستنی خوردم فقط

اش میقام

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
عامو بخورا ول کن😂 مرسی گشنگو🫶🏻

شیرازی‌ای سحر؟😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سازنده بی وجدان دیوارهارو یه جوری ساخته صدا قشنگ میاد. این همسایه بالایی ما یه زوج تازه به دوران ...

خدا نگذره از همسایه مردم آزار 

من هم بغل دارم هم بالا 

حلال هم نمیکنم 

نوزادم چقد با صدای اینا با جیغ از خواب پریده فرشته خدا

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
نزدیک پریودمه بدن درد میکشه منو خیلی گرسنم ولی حالت تهوع دارم 

عزیزدلم بر پریودیت حال تهوع میگیری؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
چند کیلویی و قدت  من ۱۷۳ قدم وزنم۷۰

۱۵۵ با ۴۵ کیلو وزن🫠

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
شیرازی‌ای سحر؟😍

ها اَ کجو فهمیدی😍😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
ها اَ کجو فهمیدی😍😂

از یه سری پستات🤣

عاشق شیرازم با اینکه تا حالا نیومدم😂

پس بیا از هر دوتاش بهت بدم گلم

نه وزن نمیخوام مرسی

همون ۳ سانت قدتو بدی کافیه🤣

از یه سری پستات🤣 عاشق شیرازم با اینکه تا حالا نیومدم😂

😂😂😂

شیرازیام عاشق توعن گمپ گلو😂❤️

حتما قدم روی تخم‌چشمان‌ما بگذار😍😂❤️

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
😂😂😂 شیرازیام عاشق توعن گمپ گلو😂❤️ حتما قدم روی تخم‌چشمان‌ما بگذار😍😂❤️

😅

قربونت مهربون😍❤️

2810