2777
2789
عنوان

دخترم خیلی نارحتم کرد

562 بازدید | 15 پست

دخترم از بدو تولد چشمش یکم انحراف داشت چند ماهه بود عمل کردیم دکتر گفت هرچه زودتر نتیجه بهتر هر شیش ماه میبریمش دکتر خودش ک ببینه بهترین دکتره دکترش بیمارستان تورم بردیم کفت ببر همونجا 

حالا وقتی با گوشه چشم نگاه میکنه نه مستقیم یه چشمش کوچیکتر میشه و تا نصفه میاد جیگرم میسوزه 

حالا چندروز پیش رفته جایی دختره گفته چرا ی چشمت از اون یکی کوچیکتره اینم گفته خب میرم دکتر دیگه 

واسه شوهرم تعریف کرده اونم خیلی نارحت بود تا واسه من تعریف کرد کلی گریه کردم همیشه نارحتم واس چشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا علم انقد پیشرفت کرده درست میشهههه

دقیقا پسر همسایه مون کوچیک بود بین پاهاش اندازه یه دایره فاصله بود من میگفتم این پاها هیجوقت درست نمیشه ولی الان حدودا ۸/۹ سالشه کاملا مشکل حل شده جوری که یادمون رفته این مشکلی داشت

عزیزم بهتره تا سنش کمه اصلا عملش نکنین. همسایه ما از بچگی هرچی عمل کرده نتیجه نرفته دکتر گفته نباید عمل میکردید تاسنش زیاد شه ر عمل کرده دکتر کفته درست میکنم چشمتو ولی اگه یکدرصد خوبنشد دیگه نمیتونی عمل کنی.شمام عجله نکن بذا سنش یکم زیادشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

2810