2777
2789

پسرم سه سال و نیمشه و وزنش زیر حد نرمال

وایه چکاپ خون بردیمش ، سطح کراتین خونش پایین رنح نرمال هست

خییییلی نگرانم 

کسی تجربه داره؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه دوسال پیش بعد زایمان کراتین خونم پایین اومد چون‌ بیمارستان بستری بودم اونجا بهم رسیدگی کردن کراتین خونم نرمال شد، مشکل خاصی نبود

البته نمیدونم مشکل من مثل مشکل پسرتون باشه 

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

سلام عزیزم دکتر پسرتون چی گفتن کراتنین پسر مکم پایینه تا شنبه که نظر دکترشو بپرسم از استرس میمیرم میشه جواب بدین؟

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
هیچی گفتن مشکلی نداره! فقط یه شربت مولتی ویتامین داد

مرسی که جواب دادین❤خدا گل پسرتو حفظ کنه

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
همچنین عزیزم نگران نباش اصلا چیز مهمی نیست دکتر گفت کراتین بالا جای نگرانی داره نه پایین پایین از ...

مرسی مهربون❤

سلام پسرتون خوب شدن پسر منم ۴ سالشه کراتین پایینه ؟ نگرانم توروخدا جواب بدید 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
چیز مهمی نیست نگران نباش دکار بهش یه شربت تقویتی داده ولی خب آزمایش مجدد هنوز نبردمش

خداروگر ممنون از نگرانی در آوردی.  چون پسرم حساسیت دارویی داشت میگن شاید بخاطر اون بوده . ی هفته بعد آزمایش دوباره میبرم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
سلام ببخشید شما رفتین دکتر؟کراتین خون پسر منم یکم پایینه نگرانم

سلام بله رفتم مشکلی نبود دکتر گفت بالا باشه برا کلیه خطرناکه پایینش مشکلی نداره البته اگه منظورتون کراتنین هست