2777
2789
عنوان

پولدارها

2045 بازدید | 65 پست

اول بگم من کارم جوریه که خونه آدمهای پولدار اغلب میرم.

قبلا فکرش هم نمیکردم یه همچین خونه هایی باشه

برای زوجهای جوان حدود ۳۰ سال

مثلا این آخری. توی زعفرانیه بود. یه آپارتمان با معماری شیشه ای (یعنی تا اونجا که امکان داره نماها از پنجره های تمام قد هست) حدود ۳۰۰ متر رو باید میبود. ۹ واحد. 

و جالب اینجا بود که همه واحدها اجاره فول فرنیش بودن. ۲ میلیارد ماهی ۲۰۰ میلیون. و صاحبان این آپارتمان هر ماه بدون هیچ زحمتی فقط درآمد از اجاره ملکهاشون  حداقل ۲ میلیارد میشد.

خونه ای با پرده های اتوماتیک و دکوراسیون طوسی مشکی

آشپزخانه تمام توکار که سینک ظرفشویی روی جزیره قرار داشت.

عده زیادی دارن اینطور زندگی میکنن

که در رویای اغلب جامعه نمی‌گنجه

یا شاید خیلی هاتون بشناسید و بدونید مهدکودک هایی که نه تنها دو زبانه هست

بلکه مربی هاش خارجی هستن

مثلا مهدکودکی که نمیتونم اسمش رو ببرم 

مربی هاش فرانسوی، آمریکایی افریقایی، کره ای... بودن

نه ایرانی زاده خارج نه

مربی هاش افراد خارجی بودن

وسایل بازی پلی هاوسش شیکتر از خانه بازی بچه های ما بود

دوست داشتم بگم شما هم بدونید پشت این پرده گرونی و تورم آدم هایی دارن در رفاه عجیبی به سر میبرن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باورم نمیشه کسی که ۲میلیارد و ۲۰۰ پول داره جای خونه خریدن اجاره نشینی بالاشهر کنه

چقد عجیبن ادما

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

شما میری خونه غریبه ها اینارو میبینی منی که اطرافم خصوصا خاله هام همه پولدار زندگی آنچنانی مسافرت آنچنانی خاله ۴۵ سالم منی که ۳۰ سالمه پیش من انگار دختر ۱۸ سالس منم گه برای خونه ۵۰ متری همش دعا دعا میکنم منی که از خرجو دخلشون خبر دارم ویلاهای آنچنانی خونه آنچنانی ماشین آنچنانی من فقط نگاه و بهر تماشا آمده ایم!

برای همیشه آرامش داشتنم صلوات میفرستین؟

اینا حتما ننه و باباهاشون کاره ای هستن که خودشان بیکارن با سی سال سن ؟؟؟؟؟

یک عده هم دکتر متخصص و تاجر هستن و با زحمت ابنطوری شدن ....

شماها که رفت و امد داری 

خوب بیکار میگردن افسرده نیستن از،صبج تا شب 

شکاف طبقاتی در ایران قابل مقایسه با هیچ جا نیست

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اینا حتما ننه و باباهاشون کاره ای هستن که خودشان بیکارن با سی سال سن ؟؟؟؟؟ یک عده هم دکتر متخصص و ت ...

این که مسلم هست 

دارایی یه زوج جوون از پدر مادرش هست

نه افسردگی نمیگیرین

خیلی هاشون هم مذهبی هستن

خیلی ها هم نه

اغلب بچه های کوچیک دارن

سرگرم زندگی پر زرق و برق خودشون هستن