2777
2789
عنوان

ب نظرتون مبحثی ک اگ تاپیک بزنین نی نی سایتی ها میریزن سرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 66 پست

سه تا از تاپیکام با هجوم شدید کاربرها مواجه شد و ترکید.

اولیش راجع به این بود که یه خانومی می گفت واقعا جای تاسفه که تو سریالای نمایش خانگی اینقدر مرد و زن بهم نزدیک میشن و ما بچه هامون تلویزیون نگاه می کنن منم راجع بهش تاپیک زدم و در کمال تعجب خیلیا با اون خانوم موافق بودن. (من نمیدونم دقیقا با چی مشکل دارن با اونهمه محدودیت)🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاپیک بعدیم راجع به کلینیک ترک بی حجابی بود که قرار بود در تهران تاسیس کنن و پشمام ریخته بود.

که یه عده کاربر نامحترم گزارش زدن.

آخرین تاپیکم که ترکید هم راجع به مسخره کردن و بی احترامی بیش از حد کاربرها به تمامی افغان ها بود(‌حتی اون دسته که قانونی هستن یا اصلا در کشور ما نیستن) چون واقعا عصبانی شدم از اینکه به خودشون حق میداد قیافه و زبان و لهجه‌ی ملیتی رو مسخره کنن و بخندن. ولی متأسفانه فقر فرهنگی که تمومی نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم تاپیکت؟

تایپک آخرمو ببین 

من تایپک نزدم یکی راجب این سریال سرزمین مادری تایپک زده بود من توش پست گذاشتم حالا یکی پیدا شده به من و استارتر اون تایپک دو روزه گیر داده پیله ول کن هم نیست هر جا پست بزارم ریپ میزنه فحش و نفرین میده 

تایپک زدم گزارششو بدم به نی نی یار ولی یه نگاهی ننداخته به گزارش هام چه برسه تایپکم 

فقط از خدا میخوام سر خودش هم بیاد این حجم از استرس و عصاب خوردی که کاملا بی دلیل به من وارد کرد اون کاربر 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سه تا از تاپیکام با هجوم شدید کاربرها مواجه شد و ترکید.اولیش راجع به این بود که یه خانومی می گفت واق ...

خب چرا بچه باید فیلمی که مناسب سنش نیست و موضوعش براش جالب نیست رو بزاریم تماشا کنه؟این همه انیمیشن و برنامه کودک هست اونو بزارن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب چرا بچه باید فیلمی که مناسب سنش نیست و موضوعش براش جالب نیست رو بزاریم تماشا کنه؟این همه انیمیشن ...

دقیقا...‌دقیقا... ولی مثل اینکه اون خانم اصرار داشت تمامی فیلم های سینمایی و سریال های نمایش خانگی رو جوری بسازن که مناسب رده‌ سنیه فرزند دلبندش باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خراسان

وای وای وای

به یه کاربری دیگم پیام داده بودی من فک کردم یکی دیگه ایی اشتباه گرفتم

همش میگفتی ازتون راهنمایی میخواستم

یاگفتی یاسی لاو رو میشناسی

ببخشیدمن اشتباه گرفته بودمت ک انقد بد برخورد کردم

کاربری دوم

تجربه بهم ثابت کرده حتی موضوعی مثل غذای مورد علاقه هم می‌تونه باعث دعوا بشه. موضوع مهم نیست. مهم این ...

الان یکنفر تاپیک زد درمورد گربه ها دعواشد😂😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
دقیقا...‌دقیقا... ولی مثل اینکه اون خانم اصرار داشت تمامی فیلم های سینمایی و سریال های نمایش خانگی ر ...

کلا سر این فیلم و سریال ها داستان داریم 

تایپک آخرمو ببینی یکی از همینا افتاده دنبالم ولکنم نیست