2777
2789

فقط عروس مجلله😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

یه لامپ جشنو روبه بالا بستن😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
کلی پول دکلره داده عروس تو مجلل میفهمی ؟😏😂😂

زرد قناری😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
2804
بلوندع😂😂 انگار هر کی مجلله بلوندع مثلا😂😂😂

🤌🏻😂

ببین اینجا از یک خط فکری مشخص پیروی میشه و اگر مخالف باشی به رگبار فحش میبندنت و تعلیق میشی...وگرنه ...

اينجا حتي اونايي كه ادعاي روشنفكري دارن هم (بعضياشون) به عقايد مخالف خودشون توهين ميكنن

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
اينجا حتي اونايي كه ادعاي روشنفكري دارن هم (بعضياشون) به عقايد مخالف خودشون توهين ميكنن

روشنفکر نما هستن.

وگرنه کسی که به قول خودش روشنفکره باید نظر مخالف رو بپذیره و احترام بذاره

2805
روشنفکر نما هستن. وگرنه کسی که به قول خودش روشنفکره باید نظر مخالف رو بپذیره و احترام بذاره

من كلا تو افراط در هر چيزي مخالفم،كه متاسفانه اينجا خيلي ديده ميشه

مثلا همون شاغل بودن و خانه دار بودن خانما،اكثرا تو تاپيكايي با اين موضوع دعوا ميشه اونايي كه شاعلن فكر ميكنن خانماي خانه دار بدبخت و تو سري خورن 

اونايي هم كه خانه دارن فكر ميكنن خانماي شاغل از رو ناچاري دارن كار ميكنن

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
2801