2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یکساله فوت کرده ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از کنار قبری که رد میشم حالم بد میشهواقعا

من داداشم که فوت شد گاهی که دلتنگ میشدم تنها میرفتم سر مزارش. اونجام خلوت بود. دخترخاله ام گفت نمیترسی از مرده ها؟ گفتم نه اونا که راحت خوابیدن زنده ها بیشتر ترس دارن واسه مزاحمت

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
واسه امضات فاتحه خوندم

ممنون عزیزدلم. محبت کردی.خدا امواتتو رحمت کنه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
آخه بچه بزرگم میگه مامان میترسم به باباش گفتم میگه بیخود

تو بگی شوهرت حرفتو باور نمیکنه 

باید خود بچه هات به باباشون بگن ما دوست نداریم بیاییم 

و میترسیم 😑 

اگه تو این حالت بازم بخواد ببرتشون باید همسرت به روانشناس مراجعه کنه 

هفت سال 

خوبه ک بزارشون خونه بمونن بدون دعوا 

مثلا خودت جلو‌جلو ی خیرات اماده کن مثلا بگو عزیزم اینماه برا مامان شله زرد پختم ببریم بچه ها گفتم بمونن برنامه کودک نگاه کنن اخه هوا خیلی سرده  سری بعد میبریمشون!سری بعدم ی بهونه دیگه جورمیکنی 

چون خودت جلو جلو خیرات اماده کردی یکم بهتربرخورد میکنه قطعا و موضع نمیگیره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

کار شوهرت اشتباهه بچه ها گناه دارن نمیشه هم دعوا کنی دل شوهرتو بشکنی. برنامه ریزی کنید بعد از اینکه رفتین سر خاک شام بیرون تو رستوران غذا بخورید 

بریدپارک 

یا خونه فامیلی که بچه ها دوست دارن اونجا باشن 

💙💙💙💙

استارتر بچه ها عاشق پخش کردن خیرات و آب ریختن روی سنگ قبر هستن. این مسئولیت رو بهشون بده

من داداشم که فوت شد گاهی که دلتنگ میشدم تنها میرفتم سر مزارش. اونجام خلوت بود. دخترخاله ام گفت نمیتر ...

شما هم حق داری 

اگر من بیام از قدرت رفتار و انرژی حرف بزنم شما خسته میشی خاهر 

ولی قبرستون ها پر است از انرژی منفی و کسالت خلاصه گفتم چون من علمی خوندم میدونم میگم

بچه ها نبایستی اینجور جاها برن چون انرژی خواری میشه ازشون 

بچه ها دارای قدرت بالایی از انرژی در جهان هستی هستند

شما هم حق داری  اگر من بیام از قدرت رفتار و انرژی حرف بزنم شما خسته میشی خاهر  ولی قبرست ...

درسته حق با شماست. بچه ها چون روحشون پاکه ممکنه متوجه چیزهایی بشن که مانیستیم. 

شما هم حق داری  اگر من بیام از قدرت رفتار و انرژی حرف بزنم شما خسته میشی خاهر  ولی قبرست ...

منم همینومیگم. قبلنا میگفتن بچه تا قبل ده سال نباید بره قبرستون تو روحیش تاثیر میزاره حالا من بچه هام یکساله هر ماه میبرم به حرمت حال بدش ولی خسته شدن آخه میگم خودم و خودت بریم فقط میگه نه تو دوس نداری بچه ها رو بیاری

خدا داداشت رو رحمت کنه

ممنون عزیزدلم

2810