2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بردم دکتر غدد....

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 86 پست
اخه دخترمنم ۱۵سالش قدش ۱۷۳٫۲هست نزدیک دوسال هم پریود میشه دوست نداره دیگه قدش بلندترشه

چه رعنا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترمو ببرم میگه ۱۵سالشه

اره ببر غدد ،ببین رشدش خوبه یا نه ؟ دکتر اول کلیه آزمایشها رو مینویسه و عکس از مچ دست ،پسر منم از همسن هاش کوتاه تر بود ولی تو عکس مچ  دستش سن استخوانیش ۲سالو نیم عقب بود دکتر گفت جای نگرانی نداره تو سن بلوغ رشد میکنه 

اونی که 9 سال وسه ماهش 133 ووزنش هم 27 کیلو اونی یکی دخترم 12 سال ویک ماهش 149 قد و40 کیلو وزنش گفت ...

به نظرم خوبه قد و وزنشون

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
فک کنم تا ۲،۳سال بعد پریود. مثلا دخترداییم تا۱۳سالگی همینطورررر قد میکشید،کلا خیلی دراز بود نسبت ب ...

دختر دایی شما تو ده سالگی پریود شد اون موقع قدش چقدر بود بعد پریود چند سانت اضافه کرد

دختر دایی شما تو ده سالگی پریود شد اون موقع قدش چقدر بود بعد پریود چند سانت اضافه کرد

قدش نسبت ب سنش خب خیلی زیاد بود.تقریبا۱۶۰ بود.الان ک ۱۵سالشه۱۶۵ اینا.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.