2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بردم دکتر غدد....

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 86 پست
باید ببریم کدوم دکتر؟آزمایش میگیرن؟

قبل مدرسه پیش دکتر تغذیه خوبه ببری ک با برنامه غذایی و دارو ب قد و وزن ایده ال برسه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان قد دخترت چنده 

اونی که 9 سال وسه ماهش 133 ووزنش هم 27 کیلو اونی یکی دخترم 12 سال ویک ماهش 149 قد و40 کیلو وزنش گفت خوبه اما قدش کوتاه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
عزیزم قرصارو گرفتی بیا تو تاپیک بگومنم واسه دخترم نگرانم قدش بلندنشه

سرخود نمیشه گرفت باید اول ببری دکتر ازمایش چکاب کامل وهرمونی وعکس صفحه رشد انجام بدی بعد دارو میده

۱۲سال پریود شده؟

اره شش ماه بیشتر ولی چون افت پلاکتی نمیشود امپول رشد زد دختر کوچیکم هم از بس گریه وزاری میکنه واسه یه دکتر رفتن نبردمش دیر رفتم

سن بلوغ نمیدونم چرا انقد اومده پایین من خودم ۱۵ سالمو تموم کردم وارد ۱۶ که شدم پریود شدم 🤕 دخترای ا ...

من کلاس اول راهنمایی پریود شدم عمه های دخترام هم کلاس پنجم که دخترام مثل عمه هاش بود میگن ارثی

سن بلوغ نمیدونم چرا انقد اومده پایین من خودم ۱۵ سالمو تموم کردم وارد ۱۶ که شدم پریود شدم 🤕 دخترای ا ...

بله الان دختر من الان ۸سالش هست اونقدر میترسم به بلوغ برسه برا همین هفته قبل آزمایشات هورمونی براش دادم دکتر گفت نرماله بعد با به دکتر دیگه صحبت کردم گفت به محض ملاحظه علایم بلوغ زود ببرم دکتر غدد تا آمپول براش تزریق کنند فعلا پریود نشه تا قدش بلند بشه 

اسم متخصصی که بردی بگو 

بردم دکتر غدد اگه کودکان توشهرتون هست ببر اگه نیست ببر غدد بزرگ سال من شهرستانم عزیزم

بله الان دختر من الان ۸سالش هست اونقدر میترسم به بلوغ برسه برا همین هفته قبل آزمایشات هورمونی براش د ...

تزریق امپولی که جلوی بلوغ رو میگیره هیچ ارتباطی با افزایش قد نداره صرفا جلوی بلوغ وروند رشد طبیعی گرفته میسه حتی ممکنه ضررش زیادتر هم باشه دکترتو عوض کن

بله الان دختر من الان ۸سالش هست اونقدر میترسم به بلوغ برسه برا همین هفته قبل آزمایشات هورمونی براش د ...

همین حالا ببر غدد  اون فقط قشنگ می فهمه قد وزن خوبه یا کی پریود میشن بقیه هیچ

2810