2777
2789
عنوان

دخترارو بدبخت نکنید حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 43 پست
کاملا درسته واقعیت اینه که شما هرگز و ابدا نمی‌تونید کسی رو تغییر بدید.

دقیقا یه ضرب المثل ترکیه ای بود که می‌گفت یه آدم تو هفت سالگی هرچی باشه تو هفتاد سالگی هم همونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما داداشمونو که زن دادیم درست شد.   شوهرمم منو گرفت درست شد    

🥴

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

حق با شماست اما خیلی وقت هست پسره واقعا خوبه اما در جایگاه پسر یا برادری و ما هیچوقت نمیتونیم تضمین کنیم شوهر خوبی هم هست.برام پیش اومده .تو جایگاه همسری ممکنه فقط یه ایرادی داشته باشه که در رابطه زن و شوهری خودشا نشون میده حالا جنسی یا عاطفی.اگر نه خیلی ها واقعا نیتشون خیره ولی آخر بار شرمنده میشن.واقعا معرفی کردن دو نفر به هم اشتباهه محله.

دخترا هم از هول حلیم میفتن تو دیگ.خیلی دخترا همین سایت از صبح صدتا تاپیک زدن واسه ازدواج

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اخ گفتیییی خانواده شوهره سابق منم با همین نیت اومدن جلو، انقدر ازش کتک خوردم کشنگی کشیدم تهمت شنیدم ...

بله این وسط دخترا قربانی میشن چقد براشون راحته با زندگی یکی دیگه بازی کردن یه دختر با هزاران امید و آرزو ازدواج میکنه ولی بعدش کاری میکنن که از همه چی ناامید و بدبین میشه

واقعا👌🏼متاسفانه همون خانواده ها بعدا طلبکار هم میشن انگار یادشون رفته چه تحفه ای انداختن رو دوش دخ ...

یبار پدر همسرم برگشت ب همسرم  گف مقصر زنته تورو میذاره بری قلیون بکشی حالا خونواده خوبین خدایی هوامو دارنا ولی منم همون موقع گفتم سی سال دست شما ک پدرشی بوده نتونسید درس تربیت کنی از من چ انتظاری دارین مادرشوهرمم حرفمو تایید کرد..یبارم برادر بزرگ شوهرم گف تو جم مقصر زنته تورو جم نمیکنه بازم این حرفو زدم گفتم پدر مادرت ک بزرگتر حق دارن ب گردنش نمیتونن...خونوادش قلیونو خیلی بد میدونن دیگ نمیدونن منم میکشم😂

❤️❤️❤️

اين درسته پسر خاله من معتاد بود زنش دادن ببخشيد دهن زنه رو صاف كرد ولى واقعا درست شد زنش درستش كرد سخت بود ولى شد

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
یبار پدر همسرم برگشت ب همسرم  گف مقصر زنته تورو میذاره بری قلیون بکشی حالا خونواده خوبین خدایی ...

اره دیگه طلبکارن همیشه انگار مرد گنده رو دادن دست لَله

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
[QUOTE=261582488]چون تا یمدت بعد ازدواج ادم نمیتونه طرفشو بشناسه[/QUOپس آشنایی واس چی گزاشتن

والله من پسر خالمه تا الان ک ۹ساله داریم زندگی میکنیم اخلاقای جدید رو میکنه هیچکی ننیاد توی دوستی و اشنایی اخلاق بدشو رو کنه ک اگ اینطور بود این همه ادم ب مشکل بر نمیخوردن

❤️❤️❤️