2777
2789
عنوان

دخترارو بدبخت نکنید حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما داداشمونو که زن دادیم درست شد.   شوهرمم منو گرفت درست شد    

شایدم مشکل اساسی هم نداشتن شایدم زمان برده درس شدنشون و شما از عمرتون براشون گذاشتین  شایدم مشکل اونا فقط زن گرفتن یا نیاز به یه همدم بوده شاید استثنا هایی وجود داشته باشه ولی این استثناها برای همه صدق نمیکنه و استثناها قاعده کلی رو بهم نمیزنه.

اين درسته پسر خاله من معتاد بود زنش دادن ببخشيد دهن زنه رو صاف كرد ولى واقعا درست شد زنش درستش كرد س ...

بله بالاخره ی سریا موفق میشن ولی ب چ قیمتی ؟ب قیمت افسرده شدن دختر بدبخت سفید شدن موهاش مرده شدن احساساتش

❤️❤️❤️

کاش میشد به عقب برگردم اصلا ببینم همچی یه خواب بوده ...

متاسفانه خیلیامون اینجوریم تا یه اشتباهو نکنیم متوجه نمیشیم که اشتباه بوده باید قبلش متوجه شد که اشتباهه ولی خیلیا وقتا شرایط بدی که داریم مارو به این اشتباها سوق میده ولی دیگه الان افسوس خوردنت اشتباهه باید فقط درس بگیری 

متاسفانه خیلیامون اینجوریم تا یه اشتباهو نکنیم متوجه نمیشیم که اشتباه بوده باید قبلش متوجه شد که اشت ...

اگه روزه اول مادره این ادمو میدیدی میگفتی این فرشته اس، میگفت پسرم اذیتت کنه خودم طلاقتو میگیرم خودم تا قیامت پشتتم،نگو بچشو مبخاسته از سرش باز کنه در باغ سبز نشون میداده