2777
2789
عزیزم شما مطمعن هستی به خاطر آمپول رشد هست یعنی دکترت گفته؟؟؟ آخه امروز واسه پسرم دکتر نوشت سیناتروپ ...

به نظر من امپول هورمونی نزنید بهتره من هرکسو دیدم تو بچگی زده بعدا به مشکل خورده

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
138فک کنم دقیق نمیدونم. مرسی عزیزم شماهم کسیو میشناسین که زده باشه وتجربه خوب یابد داشته باشه

عزیزم من خودم تا یک سال پیش که ۱۴ سالم بود میزدم من از ۱۲ سالگی الی ۱۴ سالگی زدم ۱۱ سانت رشد کردم اما بگما منظم نزدم مثلا سه ماه میزدم سه ماه نمیزدم خداروشکر برا من عوارضی نداشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم هورمون تزدیق کردین؟ از چه سنی شروع کردی وتا چندسالگی تزریق کردی؟ و چند سانت قد کشیدی؟ و چه ...

عزیزم من خودم تا ۱۴ سالگی هورمون رشد تزریق کردم و اینکه اگه رشد نکرده به دکترش حتما شاکی باشید چون یا تعدادی که گفته هرشب بزنه برا بدنش کم هست یا نوع آمپولی که داده برا بدنش خوب نیست چون آمپول رشد ی جلد آبی کاربونی داره ی جلد سفید داره من خودم جلد آبی کاربونی برام مفید نبود ولی جلد سفیده تو ۳ ماه ۳ سانت بلندم می‌کرد و جلد سفیده قوی تر هست چون هر ۲۵ تا جلد سفیده مساوی ۵۰ تا آبی کاربونی بود 

یا اگر همه این نکات دکتر رعایت کرده و تاثیر نداشته به احتمال زیاد تیروئید یا یک بیماری دور از ممکن هست داشته باشه ولی حتما با دکترش مسئله اینکه کم بهش گفته بزنه هرشب یا نه صحبت کن و همینطور جلد آبی کاربونی و جلد سفیده عکس هاشونم الان برات تو تاپیک میزتان ببین 

و راستی من دکترم چون دید آمپول آبی کاربونی بلندم نمیکنه بهم آمپول سفیده رو داد و گفت بعد اینکه ۴ روز زدی ساعت ۷ صبح برو آزمایش هورمون رشد و جواب آزمایش برام بیار ببینم که جلد سفیده بهت میسازه یا نه حتما به دکترتون بگید برا شمام این کار کنه 

شما هم هورمون تزدیق کردین؟ از چه سنی شروع کردی وتا چندسالگی تزریق کردی؟ و چند سانت قد کشیدی؟ و چه ...

عزیزم سعی کردم عکس آمپول هارو بزارم نشد ولی خودت تو گوگل سرچ کن یدونه آبی خیلی تیره که دیگه سورمه ای اینا هست و یدونه سفید و فیروزه ای هست

عزیزم شما مطمعن هستی به خاطر آمپول رشد هست یعنی دکترت گفته؟؟؟ آخه امروز واسه پسرم دکتر نوشت سیناتروپ ...

عزیزم من خودم ۲ سال زدم هیچ عوارضی نداشت و مطمئنم اگه نمیزدم کوتاه تر الان بودم بعد فرزند شما پسر هست حتی واجب تر ی دختر براش هست آمپول چون میدونید که ی دختر ۱۵۵ باشه خوبه ولی ی پسر زیر ۱۷۰ کوتاه محسوب میشه تحت نظر دکتر فوق تخصص و آزمایشات باشه چیزی نمیشه منکر برام خداروشکر مشکلی پیش نیومده 

عزیزم من خودم ۲ سال زدم هیچ عوارضی نداشت و مطمئنم اگه نمیزدم کوتاه تر الان بودم بعد فرزند شما پسر هس ...

سلام دختر منم سیزده سالش هست شش ماه هست که پریود شده الان قدش 153 هست خیلی نگرانم که صفحات رشدش بسته بشه و قدش بلند نشه چند تا سوال خدمتتون داشتم 

1) شما همراه هورمون رشد هورمون تاخیر بلوغ هم زدید؟ و اینکه بعد از پریودی هورمون را شروع کردید یا بعدش و چند وقت بعدش؟ 

٢)شما گفته بودید سه ماه میزدم سه ماه نمی زدم دلیلش چی بود که وقفه می انداختید؟ 

٣) همزمان با تزریق هورمون رشد چه داروهایی استفاده می کردید یا چه ورزش هایی؟ 

۴)با توجه به تجربه ای که دارید بعد از شش‌ماه پریودی میشه آمپول تاخیر بلوغ زد؟ 

سلام دختر منم سیزده سالش هست شش ماه هست که پریود شده الان قدش 153 هست خیلی نگرانم که صفحات رشدش بسته ...

سلام عزیزم 

سوال ۱ : من بله آمپول عقب انداختن بلوغ می‌زدم از قبل پریودی تا بعد یک سال و نیم بعد پریودی میزدم آمپول هورمون 

سوال ۲: عزیزم دلیل خاصی نداشت درستش اینه که این آمپول هارو منظم بزنید ولی من بعضی وقتا بخاطر تنبلی نمیزدم یا چون تا پدرم آمپول هارو بگیره ه وقفه میوفتاد 

یا به دلیل سفر هایی که بخاطر کار پدرم  میرفتیم و چندماه میموندیم و آمپول هارو نمیتونیم با خودم ببرم چون باید آمپول ها همش داخل یخچال باشه 

سوال ۳: همراهش ورزش والیبال رفتم و هفته ای یک بارم میرفتم استخر و ورزش های کششی مخصوص قد گاهی اوقات انجام میدادم و طناب روزی ۶۰ تا 

سوال۴: عزیزم اگه بعد پریودی استخوان ها بسته نشده باشه بله میشه چون بعضی ها دقیق بعد پریودی استخوان هاشون بسته میشه ولی خیلی ها هم طول میکشه تا بسته بشه شما برا اینکه متوجه باشید میتونید آمپول بزنه دخترتون یا نه به دکتر فوق تخصص غدد و متابلیسیوم کودکان حتما برید چون قد ۱۵۳ کوتاه هست حتما برید و پیگیری کنید 

و اینکه عزیزم اگه دکتر آمپول نداد بهش قرص آرژانتین  بدید ولی اگه آمپول داد بهش قرص آرژانتین بهش ندید  چون قرص آرژانتین باعث میشه بلوغ زود تر پیش بره ولی اگه دکتر گفت که صفحات استخوان بسته شده قرص آرژانتین میل کنه  و قبل ورزش این قرص میل کنه عالیههه 

من خودم همراه امپول ها قرص استوکر مصرف کردم به دکترش بگید خودش میگه چه قرصی خوبه براش

ممنون از اینکه کامل و مفصل جواب سوال ها را دادید یه قسمت را درست متوجه نشدم اینکه هورمون تاخیر بلوغ را از کی میزدید و بعد از یکسال و نیم که دیگه هورمون رشد تزریق نکردید صفحه ی رشد بسته شده بود یا دلیل دیگه ای داشت. 

ممنون از اینکه کامل و مفصل جواب سوال ها را دادید یه قسمت را درست متوجه نشدم اینکه هورمون تاخیر بلوغ ...

ببین عزیزم من قبل پریودی آمپول هورمون رشد و آمپول عقب انداختن بلوغ زدم  و وقتی ۱۴ سالم شد دکترم گفت دیگه آمپول عقب انداختن بلوغ نزنم ولی آمپول هورمون رشد  تا یک سال و نیم بعد پریودی زدم یعنی تا ۱۵ سال و نیم چون دکترم گفت هنوز داری باهاش رشد میکنی پس میتونی بزنی 

ببین عزیزم من قبل پریودی آمپول هورمون رشد و آمپول عقب انداختن بلوغ زدم  و وقتی ۱۴ سالم شد دکترم ...

خیلی خوب بوده دخترتون تا 15/5 سالگی وقت داشته رشد کنه اما من چون تاخیر بلوغ نزده نهایتا تا یک سال دیگه وقت داره رشد کنه روز اول پریودی بردم دکتر غدد براش آمپول تاخیر بلوغ ننوشت ولی الان که تحقیق کردم می‌بینم خیلی ها بعد از اولین پریودی آمپول تاخیر بلوغ زدند دختر من الان شش‌ ماه از پریودیش میگذره و به نظرم دیگه هیچ دکتری قبول نمی کنه براش آمپول بنویسه 

ممنون که وقت گذاشتید و جواب سوالهام را دادید 

خیلی خوب بوده دخترتون تا 15/5 سالگی وقت داشته رشد کنه اما من چون تاخیر بلوغ نزده نهایتا تا یک سال دی ...

باز هم ناامید نشید دکتر های دیگه هم برید 

و حتی اگه آمپول هم ندن ی قرص هایی برای افرایش قد بهتون میدن 

باز هم ناامید نشید دکتر های دیگه هم برید  و حتی اگه آمپول هم ندن ی قرص هایی برای افرایش قد بهت ...

فعلا هر راهی که به ذهنم میرسه را دارم با هم انجام میدم هدفم 160 هست اگه خدا بخواد نتیجه بگیرم بعد تجربه ی خودم را برای بقیه میگم 

فقط تا اینجا این را بگم که مادرا به حرف بهداشت گوش نکنند چون من هر وقت می‌بردم بهداشت میگفت خوبه منم میگفتم نسبت به همکلاسی هاش کوتاه تر هست میگفت مقایسه نکن خوبه بعدا که نمودارش را دیدم متوجه شدم روی پایین ترین خط بوده