2777
2789

بله، خانم دکتر سربازحسینی، پیج اینستاگرام دارن و بعضی روزا ویزیت آنلاین انجام میدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل :

🟡از هر کجای دنیا که هستی ویزیت شو

🟡تو تعطیلات ، تو مسافرت ویزیت شو

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)

* تجویز ، تهیه و ارسال داروهای گیاهی و طبیعی کم یاب

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره تماس جهت هماهنگی :

09367461816

دکتر ضیایی هم تو سروش هم تو ایتا هستن 

اگه سوالی دارین میتونین ازشون بپرسین جواب میدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بهترین حکیم طب سنتی که هم خودمو خانوادم هم فامیلامون هر مشکلی داشتیم بهشون مراجعه کردیم و درمان شدیم آقای کاظمی هستن شمارشون رو بهتون میدم هر مشکلی داشتید به ایشون مراجعه کنید

ایشون ویزیت آنلاین هم انجام میدن

09367461816

2804