2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
اشکالی نداره مرجان جون نمیدونم باید چیکار کنی ....... بالاخره عکست تو مسابقه شرکت داده شده اشکال از برگزار کننده هاست که دقت نکردن و عکستو تایید کردن شاید هم موقع اون آخر حذفش کنن نمیدونم چیکار میکنن ولی به نظر من بهتره به خانم تهرانی پیغام بدی و بگی که اطلاع نداشتی وعکستو عوض کنی حیف اون همه لایک که جمع کردی.......اینجوری هم حق تو ضایع شده هم بقیه رقبا خب بالاخره عکس آتلیه جذابیت بالاتری نسبت به عکسهای دیگه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون جودی جون . منم راضی نیستم حق کسی ضایع بشه من که برای جایزه نیومدم که حالا بخوام ناراحت بشم حتما به خانم تهرانی پیام میدم ببینم باید چکار کنم .هر چی حقم باشه همونو میخوام . نه بیشتر . حالا نیست اگه این اتفاق نمی افتاد برنده بودم ؟ خواهر اصلا ناراحت نمیشم .اشتباه از خودم بوده (هرچند اونی که عکسو تائید میکنه باید قوانینو بدونه و عکسو تائید نکنه). خدا کنه خودمون و بچه هامون تو مسابقه زندگی برنده باشیم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
الان به خانم تهرانی پیام دادم . ممنونم جودی جون که بهم گفتی اشتباهمو چون واقعا دلم نمیخواد حق کسی رو پایمال کنم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
سلام جایزه من رسید از فروشگاه سی بازار عالی بود ممنونم از خانم تهرانی هم تشکر میکنم ایشالا بازم شرکت کنم مسابقه برنده بشم حال ندارم عکس بگیرم بذارم
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
خواهش میکنم مرجان جون حقیقتش من یه کم دیر فهمیدم کاش همون اول میفهمیدم و بهت میگفتم اونجوری لاقل زودتر عکستو عوض میکردی و حقت ضایع نمیشد به قول تو ایشالا بچه هامون تو بازی زندگی برنده بشن دخترت خیلی عسله اون نگاهش هم خیلی جذابه ببوسش
جودی جون هفت روز پیش عکس آدرین رو فرستادم هنوز وارد مسابقه نشده همین عکسی که تو امضام هست ،میخواستم دوباره بفرستم که قبول نمیکنه ، میگه یه بار مجاز به ارسال عکس هستید . به خیلی هام پیام دادن که درستش کنن اما کسی جواب منو نداده
این مسابقه خیلی انتقاد بهش وارده . خیلی ها قوانین رو رعایت نمیکنن ، کلی عکس چهره داریم که اصن ارتباطی به موضوع نداره ، مطمئنا پسر منم توی خیلی از عکساش جذاب تر افتاده ، منم بیام چشم و دست و خنده شو جدا کنم بذارم کنار هم که جذاب تر به نظر برسه رای بیارم . نمیدونم چرا از بچه هاشون استفاده ابزاری میکنن واسه چند تا لایک و هدیه ناچیزی که داره . میگن فقط یه عکس بذارین اما با ادیت چند تا عکس رو کنار هم میذارن ، اینم خلاف مقرارات هستش . هیچکس هم ناظر نیس بر این مسابقه ، اصن کسی رسیدگی نمیکنه ، نمیدونم هدف از ایجاد این مسابقات چیه ؟؟ منی که یه هفته مشکل داشتم چرا کسی جوابگوی من نبوده ؟