2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جودی جون دادم پیغام توی همون قسمت پاکت نامه براشون نوشتم ولی خبری نیست . همون جا باید پیغام میدادم دیگه ؟
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
بچه ها بخدا قسم من نمیدونستم یعنی نخوندم قوانین رو وگرنه این عکسو نمیزاشتم . واقعا هم برای جایزه نیومدم یعنی حتی نمیدونستم جایزه چیه از خودتون پرسیدم جایزه رو . حالا هم هر چی بگین همونو میکنم . به خانم تهرانی هم پیغام دادم . بگه حذفی هم مهم نیست . خدا داده بازم مسابقه .دفعه بعد شرکت میکنم .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
والا من یکی اصلا واسه برنده شدن نیومدم ، که اگه میخواستم همون روز اول عکس میفرستادم . من دوست داشتم عکس آردبازی پسرم بیاد جز مسابقه ، مامانا ببینن ایده بگیرن ، الانم اگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بیاد که برنده نمیشه ، من این همه چونه میزنم چون دوست دارم بیاد جز مسابقه که متاسفانه هم نیومده !!! ایشاله هر کی لایقه برنده بشه
مرجان مامان مهتا،،،چون نمیدونستی با اینکه رقیب منی،،،من که مشکلی ندارم،،اگه با من باشه،،چرا حذف بشی از اون اول نباید عکستو قبول میکردند،،،حالا که قبول کردند،،،شما هم وقت گذاشتی،،تا لایک جمع کنی،،،،ایشالله حذف نمیشی
سلام به همگییییییییییییی اومدم بگم امروز بهداد من 17 ماهه شد در یک عملیات ضرب العجلی رفتم بقیه رو هم لایکیدمممم مطمئنم جز برندگان رای دهنده ام
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مرسی جودی جونمممم ولی خب جدای از عکس مهتاجون که خودش با کمال متانت پذیرفته که عکس آتلیه ایه بقیه هم عکس آتلیه ای و فتوشاپ خودشون درست کردن گذاشتن اینم تخلفه بنظرم وگرنه منم این عکسو خودم درست کردم اگه سری قبل میزاشتم برا کودک و یار مهربان خیلی بیشتر رای میورد ولی خب دیدم تخلفه و نذاشتم ببینید چقذ جذابه و حتما رای هم میورد آپلود عکس البته اصلا طرف حرفم مهتای عزیز نیست منظورم به سایر بچه هاست که عکس فتوشاپی و آتلیه ای فرستادن و همچنین مسئولان که هیچ دقتی نکردن تو تایید عکسا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋