2777
2789
عنوان

همیشه دلم به حال دخترم میسوزه

598 بازدید | 27 پست

من وقتی باردار شدم نگران مشکلات مالی بودم 

حقوق شوهرم اداره کار بود 

همیشه غصه داشتم که چون اقوام پولدارن بچم کمبود داشته باشه 

همون بارداری شروع کردم به یادگیری یه حرفه و درس خواندن برای ارشد و خب الان اوضاع مالیم خوب شده 

دوست داشتم حداقل دو سال اول زندگیش بچه هست 24ساعت کنارش باشم ،سعی کنم این سال های اول عمرش کاملا بی دغدغه باشه

ولی نشد ...

از طرفی اگر نرفته بودم الان باید برای کوچکترین نیازش حتی تغذیه خوبش دردسر داشتیم 

پدرش هم وقتی تلاش منو دیدید اونم برای زندگی بیشتر تلاش کرد 

مشاور میگه هرچیزی را ب دست آوردن یه از دست دادن و ناکامی هم داره

اما ته دلم ناراحتم که زندگی همیشه یه جایی یه جوری حال آدم میگیره 

اگر نرفته بودید سرکار الان قطعا حال بدتری داشتید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کمال گرا نباش همه چی با هم که نمیشه

این ۲۴ ساعت ور دل بچه موندن رو هم درک نمیکنم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمال گرا نباش همه چی با هم که نمیشه این ۲۴ ساعت ور دل بچه موندن رو هم درک نمیکنم 

وقتایی که من میخواستم برم گریه میکرد 

میترسم روی روانش تاثیر بد گذاشته باشه 

بعداً مضطرب بشه

هممون وضعیتمون همینه 

من بارداری خیلی افتضاحی داشتم.  بعداز زایمانم متوجه اعتیاد شوهرم شدم . خانواده پشتم نبود .‌‌‌‌‌‌تنها بایه بچه بردمش کمپ. تو این وضعیت بچم‌ تب کرد و بستری شد . یه هفته تنها تو بیمارستان بودم . 

شبو روزم گریه بود تا زندگیمو ساختم . با گریه به بچم شیر دادم . الان 4 سالشه پرخاشگره. خیلی دلم به حالش میسوزه. همیشه غصش را میخورم و خودمو مقصر میدونم

وقتایی که من میخواستم برم گریه میکرد  میترسم روی روانش تاثیر بد گذاشته باشه  بعداً مضطرب ...

نه نمیذاره 

پسر منم از دوماهگیش کمتر پیشش بودم

درس و کار و فلان

الانم ده سالشه خیلی رفیقیم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

واقعا چه مادر با جَنَمی

دخترت اینایی که گفتیو بزرگ بشه بشنوه بهت افتخار خواهد کرد کار درستو تو کردی 

بدم میاد از این خانمایی که دائم از وضعیت مالی مینالن اما تلاش وکوشش صفر

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
هممون وضعیتمون همینه  من بارداری خیلی افتضاحی داشتم.  بعداز زایمانم متوجه اعتیاد شوهرم ...

ای وای 

همه ی ما یه جوری اذیت میشیم 

منم قبل بارداری متوجه اعتیاد همسرم شدم 

اما خب تا یک سال از ترکش نگذشت عروسی نکردیم 

سه سال . نیم عقدم طول کشید 

زندگی هیچوقت روی خوش نشون نمیده