2777
2789
عنوان

من زن بدی‌ام😞

427 بازدید | 28 پست

بچه ها من نامزد دارم 

نامزدمم خیلی خوبه خییییییییلی زیاد  

وقتی بحث‌مون میشه خیلی بد و عصبی میشم و متاسفانه توهین میکنم و سریع قهر میکنم عادت خیلی زشتیه جوری که تا چند روز نباید ببینمش اصلا تا آروم شم ولی از بعد از ازدواج از این موضوع میترسم!

شما چطور شرایط رو توی بحثاتون کنترل میکنید

صبوری میکنید ؟ بی احترامی نمیکنید ؟ 

کمکم کنید لطفا

دلم میخواد خوددار و باادب باشم حتی در بدترین شرایط بحث و ناراحتی بین خودم و نامزدم بدون بی احترامی و با درایت برخورد کنم

از خودم بدم میاد خیلی بی ادب و زودجوشم 😞

راه حل بدین لطفاااااا 

شما چکار میکنید ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور بودم اون موقعی که عصبانی بودم خیلی رو خودم فشار میاوردم که دهنمو بسته نگه دارم نذارم باز شه😂😂😂

چند ساعت بعدش که عصبانیتم فروکش میکرد و یه کم عقلم به کار میفتاد راه حل و حرفهای بهتری به ذهنم میومد

موقعی ک عصبی میشی برو سمت تراس ی هوا بخور، اصلا بحث نکن  بی ادبی باعث میشه بینتون سرد شه  ...

واااای خاک بر سرم 

خیلی رفتار زشتیه 

واقعا خودم از خودم بدم میاد چه برسه اون بیچاره 😞😞

حتما با مشاور حرف بزن برای کنترل خشم

کتاب های روانشناسی بخون و تمرین کن که روی خودت کنترل داشته باشی

الان دیگه من همینم نداریم انسان با تمرین میتونه کامل روی خودش تسلط داشته باشه

عزیزم یوگا هم برای کنترل ذهن و رفتار خیلی خوبه

منم همینطور بودم اون موقعی که عصبانی بودم خیلی رو خودم فشار میاوردم که دهنمو بسته نگه دارم نذارم باز ...

دمت گرم خوشبحالت 

خیلی سخته در لحظه آدم بتونه خودشو کنترل کنه 😞

آره دقیقا همینطوره  از خودم متنفرم  چکار کنم درست شم ؟؟؟؟؟

ب این فکر کن یهو میبینی بعد حرفات فورا رابطه رو تموم کرد تو میمونی و دل شکسته 

میدونی اون اذیت نمیشه چون کم‌کم از خودت دورش کردی ولی تو اذیت میشی چون تحمل دوریشو نداری

منم مثل شما بودم 

ى بار دوران نامزدى شوهرم قهر كردگفت من پشيمونم نامزدى رو بهم بزنيم ،اولش انقدر مغرور بودم گفتم به درك ،انقدر خواستگار بهتر از تو دارم كه نگو 

چون خيلى دوستم داشت ،منم پرو بودم ولى شوهرم مصمم بود كه خيلى دوست دارماااا ولى با اين اخلاقات نميخوامت ،قهرش طول كشيد ولى حسابى ادبم كرد و ترسيدم 

شما هم به اين فكر كن ،اونم تحملش حدى داره ،خوبيش حدى داره اونم خسته ميشه ،ارزش خودت مياد پايين فكر نكن اينطورى بيشتر دوست داره

هیچی سعی کن سکوت کنی وقتی عصبی هستی. 

خیلی کار سختیه 

چون اون میگه سکوت نکن باید باهم حرف بزنیم تا مشکلمون حل بشه نمیذاره آروم شم بعد حرف بزنیم تو عصبانیت خب آدم بی احترامی میکنه 

حتما با مشاور حرف بزن برای کنترل خشم کتاب های روانشناسی بخون و تمرین کن که روی خودت کنترل داشته باش ...

مرسی عزیزم 

آره فکر کنم بهترین راه همینه که مطالعه کنم و خودم روی خودم کار کنم 

خستم خیلی خستم از این رفتارام

این عادت روبایدتدریجی کناربگذاری باراول بگوده ثانیه صبرمیکنم بعدحرفمومیزنم باردوم مدت زمان روافزایش بده همینطورمدت زمان روهرباربیشترکن وقتی رسیدی به دودقیقه توی دودقیقه سعی کن به حرف سنجیده ای که میخوای بزنی متمرکزبشی یعنی فک کن چه حرفی به جای این حرفهای زشت توی این موقعیت موثرتره همینطوراین روش روادامه بده

2810