2777
2789
عنوان

من زن بدی‌ام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 28 پست
خیلی کار سختیه  چون اون میگه سکوت نکن باید باهم حرف بزنیم تا مشکلمون حل بشه نمیذاره آروم شم بع ...

خب بهش بگو الان عصبانیم بذار اروم تر بشم باهم صحبت میکنیم

سعی کن با لحن آروم حرف بزنی باز وسط صحبت کردن عصبانی نشی و دوباره دعوا😁

ب این فکر کن یهو میبینی بعد حرفات فورا رابطه رو تموم کرد تو میمونی و دل شکسته  میدونی اون ا ...

آره بخدا خیلی سخته 

اگر بره حق داره 

من میگم بره که راحت شه قبل از ازدواج بره بهتره تا یه عمر کنار یکی مثل من روانی شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کار سختیه  چون اون میگه سکوت نکن باید باهم حرف بزنیم تا مشکلمون حل بشه نمیذاره آروم شم بع ...

یکم بگذره یاد میگیری، تمرین کن. کلا ازدواج خیلی مدیریت میخواد🤦🏽‍♀️

سعی کن خیلی مودبانه منظورت رو برسونی ، البته اینا اینقدر خنگن که اصلا نمیفهمن تو چی میگی😐

منم مثل شما بودم  ى بار دوران نامزدى شوهرم قهر كردگفت من پشيمونم نامزدى رو بهم بزنيم ،اولش انق ...

واااای من که بهش حق میدم اگه بره 

یه عمر با من زندگیش نابود میشه 

میمیرم اگه بره ولی حقمه 

من دیگه شورشو درآوردم تو بداخلاقی 😞😞

خب بهش بگو الان عصبانیم بذار اروم تر بشم باهم صحبت میکنیم سعی کن با لحن آروم حرف بزنی باز وسط صحبت ...

چشم سعی میکنم 

ولی واقعا باید خودش متوجه بشه تو عصبانیت حرف زدن خیلی غلطه 

چون آدم مغزش واقعا کشش تصمیم گیری درست رو نداره 

[QUOTE=258186301]مرسی عزیزم  چه روش جالبی عالیه[/

خواهش میکنم عزیزم من قبل ترهاخیلی عصبانی میشدم همه ازدستم درعذاب بودن ...همه روشی امتحان کردم چون مذهبی ام روایات واحادیث روهم میخوندم مثلاطبق روایات ائمه ع موقعیت مکانی ام روتغییرمیدادم آب سردمیخوردم می رفتم وضو میگرفتم حالم خیلی بهترمیشد کمی بایدروی خودت کارکنی عزیزم تاآرومترباشی❤

[QUOTE=258186301]مرسی عزیزم  چه روش جالبی عالیه[/ خواهش میکنم عزیزم من قبل ترهاخیلی عصبانی میش ...

عزمزمه میشه بگی برای بالابردن عزت نفس وکاستن افکارمنفی چ کتابهای بخونیم من خیلی دارم اذیت میشم هیچی اعتنادبنفس ندارم بااینک ظاهرم ودرسم خوبه اماباعث شده تومدرسه بخاطراینکه دشمن زیاددارم اعتنادبنفسم ب شدت پایین بیادوازحرفای هرکسی ناراحت شم مدام خودموعیب میکنم ومیگم هرچی میگن درموردم همون درسته ..ازدخترایی ک توکلاسم هستن خیلی درعذابم چون میبینن کاریشون ندارم بهم تیکه میپرونن یاعیبم میکنن ومن دلم میخاددرهمون لحظه بدترین دعواروباهاشون‌کنم امانمیتونم چون شخصیتم پیش مدیرخراب میشه ببخشیدخیلی طولانی شد

عزمزمه میشه بگی برای بالابردن عزت نفس وکاستن افکارمنفی چ کتابهای بخونیم من خیلی دارم اذیت میشم هیچی ...

عزیزم البته من روانشناسی نخوندم مشکل ایشون رودرگذشته داشتم به خاطرهمین تونستم راهنماییشون کنم کمبوداعتمادبه نفس توی ایام نوجوانی طبیعی هست ولی شمادوستان سمی داریدیعنی توی تخریب اعتمادبه نفس شماخیلی نقش دارن اگربتونی توی خودکلاس بابچه هایی که مثبت هستن ارتباط بگیری خیلی خوب هست تامیتونی کتابهای مختلف درزمینه های مختلف رومطالعه کن من خودم مشکل کمبوداعتمادبه نفس روداشتم ولی مشکل توحادشده چون این کسانی که توی کلاس هستن قلدری میکنن توی این موردحتمابامشاورمدرسه صحبت کن عزیزم

خیلی ممنون گلم مرسی ک وقت گذاشتی.

عزیزم درمورداعتمادبه نفس ت من راهی روتوی همون زمان امتحان کردم توهم امتحان کن انشاءلله موثرباشه روبه روی آینه بایست جملات مثبت درموردخودت بگواین جملات روواضح ورسابگومثلامن یک دخترقوی هستم من یک دخترشجاع هستم من دخترزیبایی هستم ....هرروزاین تمرین روانجام یده یه دفترچه کوچیک داشته باش وموفقیت هات رویادداشت کن هرچندبه نظرت کم اهمیت باشه اگربتونی مهارت های جدیدرویادبگیری عالی هست گفتم کتابهای مختلف چون به دردآینده ت هم میخوره واعتمادبه نفس ت بالامیره چون اطلاعات عمومی ت بالامیره وقتی اطلاعاتت بالابره میتونی توی بحث هامشارکت کنی سعی کن اهمیتی به حرفهای اونهاندی چون میدونن ناراحت میشی ادامه میدن مشاوره مدرسه خیلی عالیه وکمکت میکنه...ببین عزیزم دوران مدرسه ونوجوانی این مسائل طبیعی هست من همیشه به خودم گوشزدمیکردم که وجوداین آدمهای مزاحم موقتی هست نگران نباش می بخشی چون کارداشتم مجبورشدم توی دوتاکامنت جداگانه برات بنویسم انشاءلله موفق باشی🌹

عزیزم درمورداعتمادبه نفس ت من راهی روتوی همون زمان امتحان کردم توهم امتحان کن انشاءلله موثرباشه روبه ...

عزیزم دوتاجمله آخرین واقعا غوغاکردباعث شدیم آروم بگیرم،اینکه وجوداین آدم هاموقتیه وهمیشگی نیست،شایدباورت نشه ولی بدجورتاثیرمنفی رو رویه روانم گذاشتن وباعث شدن ۵ساعت ازرفتن ب مدرسه روبامشقت تموم‌کنم حق اظهارنظرویاپرسیدن‌کوچکترین سوال روازدبیرندارم‌چون توی حرف زدن من میپرن وبی ادبی میکنن ،امامن همیشه سعی کردم‌کمترحرف بزنم وسکوت کنم ک فقط آرامش روانیم بهم‌نخوره..امادرکل بایدخودموقوی کنم وب خودم انگیزه بدم ک امسال سال اخرمدرسه هست واین آدمای سمی اضافی آن.. برام دعاکن روحیه ام تقویت شه ..من بخاطرشکستم وطلاقم آدم حساسی شدم ک کوچکترین اذیت وحرفه آزارم میده بیشتردلم ب حال خودم میسوزه ک چراانقدزودرنج شدم ک همچین آدمایی بایدسریع رویه من اثرگذاری.. ممنونم ک قلب مهربونی داری عزیزم انشالا ک همیشه شادوموفق باشی

عزیزم دوتاجمله آخرین واقعا غوغاکردباعث شدیم آروم بگیرم،اینکه وجوداین آدم هاموقتیه وهمیشگی نیست،شایدب ...

انشاءلله زودتراین روزهای سخت تموم بشه عزیزم قبل ازرفتن حرزهای ائمه ع که توی مفاتیح هست روبخون کوتاه هستن هرکدوم رودوست داشتی بخون انگشترعقیق ظریف که مال خانمهاتوی بازارمی فروشن روبخرودستت کن شکل های ظریف وقشنگی دارن البته اگراعتقادداری خواهش میکنم خواهرگلم کاری نکردم توهم مثل خواهرخودم هستی منم آدمهای سمی زیادی توی زندگیم داشتم ولی هیچکدومشون الان نیستن این چیزهاطبیعیه مطالعاتت روببربالاهرکتابی توی هرزمینه ای روبخون وارددنیای جدیدی میشی تنهایی یادت میره واقعیتش من خودم وقتی خیلی توی رنج می افتم نمازاستغاثه به امام زمان عج رومیخونم دورکعت عادی هست ویه دعاآخرش داره که زیرآسمان بایدبخونی ازشون بخواه کمکت کنن همه چیزاین دنیاموقتیه ولی این به معنای این نیست که بدبخت وفقیریا...زندگی کنیم بایدسعی کنیم مشکلاتمون روحل کنیم اگرچاره ای نبودصبرمیکنیم انشاءلله موفق وسربلندوشادباشی❤❤❤❤❤

انشاءلله زودتراین روزهای سخت تموم بشه عزیزم قبل ازرفتن حرزهای ائمه ع که توی مفاتیح هست روبخون کوتاه ...

همچمین عزیزم بازهم یه دنیاممنونم بابت انرژی مثبت ولطفی ک بهم داری انشالله هرجاباشی سلامت وتندرست باشی