2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مورد ما سی پی خفیف هست برای این که ۲۶ هفته متولد شده  تو راه رفتن مشخصه زانوهاش به هم نزدیک می ...

عضلات ساق اسپاسم داره و تو راه رفتن زانو ها به هم نزدیک میشه و زانو کاملا باز نمیشه خم هست

دختر من سی پی همی پلژی هست راه میره اما یک پاش رو بالا میگیره دستشم که مشک هست و استفاده نمیکنه  ...

میشه با شما حرف بزنم اگ آی دی ایتا یا هرچی  یا شماره تون بزارین .پسر منم مشکل دختر شما رو داره خاهش میکنم کمکم کن اگ ممکنه 

وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝                                                           حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
3 سالش هست دلیلش رو نمیدونم اکثرا میگن از نرسیدن اکسیژن به مغز هست منم زایمانم سخت بود اما تا 3 ماهگ ...

سلام ببخشید بچه شما راه رفت؟بچه خواهرم 4سالشه راه نمیره حرفم در حدچندکلمه یکساله کاردرمانی میبره تاثیرنکرده میشه خواهش کنم بگید چیکارکردید چه امپول ودارویی بهش دادید؟

ممکنه سی پی نباشه  علایمش عین خواهر زاده منه شوهر خواهر منم میشه پسر عمه بابامون فامیل دور بود ...

سلام ببخشید بچه شماکه مشکل داشت راه افتاد؟خواهرزاده من 4سالشه راه نمیره حرفم درحدچندکلمه فقط ازدیوارمیگیره راه میره یکساله کاردرمانی میبریم تاثیرنکرد میشه بگیدشماچیکارکردید؟چه امپول وداروهایی دادید؟