2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز مشخص نشده گلم ام ار ای رو فردا میبرم دکتر نشون بدم. شما از کی فهمیدین بچه تون سی پیه علایمش چی ...

پسرمن ازبدوتولد تاخیرداشت تا۲سالگی دکترگفت حتما سی پی هست ولی ۲هفته پیش ام ارای انجام دادیم خداروشکرسالم بود ودکترگفت تاخیرحرکتی هست

پسرمن ازبدوتولد تاخیرداشت تا۲سالگی دکترگفت حتما سی پی هست ولی ۲هفته پیش ام ارای انجام دادیم خداروشکر ...

خدارو شکر ینی سی پی نیس الان؟ ینی چی تاخیر تکاملی میشه کامل توضیح بدی پسرمنم مشکوک بود سه ماهشه ام ار ای و سی تی اسکن و ازمایش متابولیکش خوب و نرمال بوده ملاجشم بازه ینی دیگه سی پی نیس؟و این تاخیر تکاملی ک میگی چرا برا پسرت اتفاق افتاد؟درمان داره؟

پسرمن ازبدوتولد تاخیرداشت تا۲سالگی دکترگفت حتما سی پی هست ولی ۲هفته پیش ام ارای انجام دادیم خداروشکر ...

عزیزم شماره مو گذاشتم برات بیا تلگرام یا اینا ازت سوال دارم خواااهش میکنم

خدارو شکر ینی سی پی نیس الان؟ ینی چی تاخیر تکاملی میشه کامل توضیح بدی پسرمنم مشکوک بود سه ماهشه ام ا ...

سی پی یعنی اسیب مغزی که ام ار ای نشون میده که ام ار ای سالمه میشه تاخیر

پسرم بدنیااومدنی اکسیزن به مغزش نرسید

تو۳ماهگی خیلی زوده برای تشخیص سی پی 

سلام من یک دختر ۱۵ ماهه سی پی دارم که از بدو تولد تشنج های مقاوم داشت و تا به الان هیچ تکاملی نداره.

بچه ی من از بچه هلی سی پی هم وضعیت وخیم تری داره.پیگیر درمان هستیم و توکل به خدا تا ببینیم چی مقدر شده برامون. .

میشه منم عضو بشم لطفا برای ی بنده خدایی میخوام ایتا دارم

مورد ما سی پی خفیف هست برای این که ۲۶ هفته متولد شده 

تو راه رفتن مشخصه زانوهاش به هم نزدیک میکنه مثل فردی که زانو پرانتزی داره