مامانش دیشب برای بار هزار و یکم دلمو شکست عادت ندارم هی کارای خانوادم در گوشش وز وز کنم اما دیشب گفتم بش و توقع داشتم عادلانه برخورد کنه اما باز بی چون و چرا پشت مامانش در اومد احساس بی ارزش بودن کردم و کلی اشک ریختم و غصه خوردم اون مامانشم کیف کرد پسرش در هر شرایطی پشتشه حالا چون شوهر عوضیم صبحا عادت به رابطه داره باز اومد سمتم خیلی تند برخورد کردم بیشتر عصبانی شد در رو کوبید رفت سرکار چون واقعا نمیتونم تو چشاش نگاه کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀
نباید هیچ وقت مسایل خانواده رو بگی شوهرت و اون که مقصر نیست عزیزم اگه بخوای آرامش داشته باشی و حالت رو خوب کنی از شوهرت توقع نداشته باش همین که باهاش مهربون باشی و غیر مستقیم روش. تاثیر میزاری و هیچ وقت از دعوا ها بهش نگووو خصوصا حرف مادرشو
مردا عمرا طرف خانوادشون رو به خانماشون نمیدن یعنی خیلی کم پیش میاد.وقتی میای پیش شوهرت میگی فقط رابطه بین تو و شوهرت شکراب میشه یاد بگیر خودت جوابشو بده زندگی خودتو رو خراب نکن
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹