2777
2789

من خودم قبلا ذهن خلاق تری داشتم

قبل خواب انقدر سناریو میساختم حتی گاهی اوقات برمیگشتم از اول یه سری چیزارو تغییر میدادم یه رمانی میشد حتی یه گاهی خوابشونم میدیدم😂

از سناریوهایی که میتونم بهشون اشاره کنم

مثلا یه نفر خیلی عاشق و دلخجسته من میشه تو دانشگاه و متاسفانه من تصادف میکنم و اون از عشق من روز به روز آب میره😂😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

🤣🤣🤣🤣🤣مال من صحنه های باز هم داشت

😂🤣😂🤣

وای منم بعضیاشون داشتتتت

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سناریو هایی که تو ذهن و رویام دارم میشه به اندازه یه کتابخونه رمان نوشت

در انواع ژانر های عاشقانه،جنگی،جنایی،درام😂🤣

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

وای منن

مثلا فک میکردم منو میدزدن

بعد کسی که روم کراشه خودشو میکشه بیاد نجاتم بده

بعد من اون گروگان گیرا رو شل و پل میکنم که کراشم میرسه

و ادامه

یا مثلا تصور می‌کنم شغل موردعلاقمو دارمم زندگی میکنمم

بعد خراب میشه یه جایی از اول دوباره شروع باید کنم😭

بقیشم منکراتیه نمیشه بگم

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

از سناریو هایی که تو ذهن و رویام دارم میشه به اندازه یه کتابخونه رمان نوشتدر انواع ژانر های عاشقانه، ...

😂😂منم همینطور

یکیشون که خیلی بهش فکر میکنیو بگو😂😂

وای مننمثلا فک میکردم منو میدزدنبعد کسی که روم کراشه خودشو میکشه بیاد نجاتم بدهبعد من اون گروگان گیر ...

😂😂😂😂وای چه قشنگگگگگ

چه تصورات گوگولی و سافتی دارینبرم از خودم خجالت بکشم

😂😂😂

حالا همشو نگفتیم که

نمیشه گفت ولی هر سری درستش میکنم به شدت رویا بافم😂تازه هم تو حموم رویا بافی میکردم قبل خواب که عالیه😂

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

برا من تصوراتم تو فیلم هندیام قفله 😂

😂🫱🏻‍🫲🏼

من معمولاً خودمو در حال فرار از انواع مصیبت ها و بدبختی ها میبینم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2810