2777
2789
عنوان

وقتی از همسرتون ناراحتین میتونین درخواستشو قبول کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبش کردی بعضی شوهرا زنا رو ب چشم سوراخ میبینن ینی هرکاری میکنن دل میشکنن بعد انتظار دارن بگی بفرماا ...

شوهرمن دقیقا همینه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من یودم تو دهنشم میزدم،مرتیکه خر

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

منم وقتی میرم خونع مادرشوهرم شوهرم همش پشت ننشه و یکاریی میکنه

عوضش اومدیم خونع منم جبران میکنم اینجوری 😁😁

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

نباید هیچ وقت مسایل خانواده رو بگی شوهرت و اون که مقصر نیست عزیزم اگه بخوای آرامش داشته باشی و حالت رو خوب کنی از شوهرت توقع نداشته باش همین که باهاش مهربون باشی و غیر مستقیم روش. تاثیر میزاری و هیچ وقت از دعوا ها بهش نگووو خصوصا حرف مادرشو

مردا عمرا طرف خانوادشون رو به خانماشون نمیدن یعنی خیلی کم پیش میاد.وقتی میای پیش شوهرت میگی فقط رابطه بین تو و شوهرت شکراب میشه یاد بگیر خودت جوابشو بده زندگی خودتو رو خراب نکن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اندازه موهای سرم بش آموزش دادم فقط اون ننه گور به گور شده شو میبینه

کم نیار روشهاتو عوض کن قلق شوهرتو پیدا کن

وقتی ازش ناراحتی و رابطه میخواد هر جوری شده رابطه داشته باش بعدش تا تنور داغ بچسب و بهش بگو

2810