2777
2789
عنوان

چاق بودن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه ازدواج کردن از نزدیکانم

اگه حرف مردم براشون مهم نباشه

مشکلی نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پسره هم کوتاه تره هم لاغرتره....هم اینکه هم سنن بده خصوصا دختر خانوم با این شرایطی که داره احتمالا ب ...

واقعا😔اخه ازدواج کردن و هر دو راضی ان ولی اطرافزان ناراحت

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
ما نگرانیم پسر پشیمون بشه 

خواهر شوهر من از شوهرش هم بلندتر بود هم چاق تر مشکلی ام نداشتن البته آخرش جدا شدن ولی سر این نبود سر اینکه شوهرش خیلی دروغ گو بود جدا شد

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
متاسفانه ازدواج کردن از نزدیکانم

خیلی زشته واسه ازدواج یکی دیگه که خودشون پسندیدن اینجا اومدی تاپیک زدی

سرتون تو‌زندگی‌بقیه نباشه

چرا کاسه داغتر از آش میشین

تازه ناراحتم هستی😂😂😂

یوقت به گوششون نرسونید که ناراحتید ، بزارید زندگیشونو بکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حالا دیگه ازدواج کردن هیچ مشکلیم نداره من خودمم ازشوهرم درشترم ۱۵ ساله باهمیم زندگیمونم بهم نخورده

حتی انگشتر دختر سایزش بزرگ تر پسره ظریف و کوچولو دختره درشت میترسیم پسر پشیمون بشه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

خب مهم خودشونن اطرافیان بدتر با این کار زندگی اونارو بهم میزنن.اگر نسبت نزدیکی با اون دختر خانوم داری بگو خودشو لاغر کنه...و اینکه اون اقا پسر موهاشو یه مدلی کنه که قد بلند تر بنظر بیاد به همین راحتی

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

دهن مردم رو نمیشه بست مثله دهنه همین سایت که به بندگان خدا انقدر افترا زدن و شما باعثش شدی!

اونا برا خودشون خوش هستن شما چیکاره ای این وسط!!؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍