خانم های اگه یه پسر ۲۵ ساله که قدش ۱۷۰ و وزنش ۵۰ با یه خانم ۲۵ ساله قد ۱۷۵ و وزن ۸۵ ازدواج کنه بد؟ یا خوب؟ اصلا زن هیکلش از مرد بزرگتر باشه مشکلی نداره؟
برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
یوقت به گوششون نرسونید که ناراحتید ، بزارید زندگیشونو بکنن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
واقعا😔اخه ازدواج کردن و هر دو راضی ان ولی اطرافزان ناراحت
خب مهم خودشونن اطرافیان بدتر با این کار زندگی اونارو بهم میزنن.اگر نسبت نزدیکی با اون دختر خانوم داری بگو خودشو لاغر کنه...و اینکه اون اقا پسر موهاشو یه مدلی کنه که قد بلند تر بنظر بیاد به همین راحتی
مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪