2777
2789
عنوان

چاق بودن زن

2479 بازدید | 84 پست

خانم های اگه یه پسر ۲۵ ساله که قدش ۱۷۰ و وزنش ۵۰ با یه خانم ۲۵ ساله قد ۱۷۵ و وزن ۸۵ ازدواج کنه بد؟ یا خوب؟ اصلا زن هیکلش از مرد بزرگتر باشه مشکلی نداره؟

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

زنه بیشترمیخوره شوهرش باشه 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره خیلی لاغره

خانمه چاق

من خوشم نمیاد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه چه مشکلی واسه حرف مردم زندگی نکن

خودم نیستم از نزدیکانم این مدلی ازدواج کرده و همه ناراحتیم

خانم نقش تشک رو میتونه بازی کنه نه بابا مردریز و کوتاهتر از زن بیخوده

ولی متاسفانه ازدواج کردن به نظرتون به مشکل میخورن؟

پسره هم کوتاه تره هم لاغرتره....هم اینکه هم سنن بده خصوصا دختر خانوم با این شرایطی که داره احتمالا بزرگتر از سنش بنظر میاد....زیاد زوج جالبی نمیشن 

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪