2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین مشورت توروخدا🥲

175 بازدید | 14 پست

بچه ها فکر کنین دانشجوی مهندسی یه دانشگاه خوبین  رشته اتون رو هم نه دوست دارید نه بدتون میاد 

حالا با توجه به اینکه خانواده اتون امکان ساپورت مالی شما رو ندارن کدوم یک از این دو تا راه رو انتخاب میکنید؟

یکی اینکه تلاش کنید از یکی از کشورای اروپایی پذیرش بگیرید که لیسانس رو اونجا بگذرونید و بعد برای ارشد یا کار اقدام کنید برای کانادا یا آمریکا 

یا صبر میکنید تا ارشد رو اینجا بخونید بعد واسه دکتری برین یکی از اون  دو تا کشور 

بچه ها خیلی استرس دارم و سردرگمم و فشار رومه این روزا تورو خدا واسم دعا کنید🥺من به دعای شماها خیلی ایمان دارم 

شما که میگی از نظر مالی ساپورتت نمیکنن خودت پول داری؟

در حدی که بتونم اپلای کنم آره ساپورت مالی واسه دانشگاه های شهریه داره که اصلا اونقدری درآمد نداریم که پرداخت کنیم

فقط باید واسه رشته هایی که فاند دارن اقدام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حدی که بتونم اپلای کنم آره ساپورت مالی واسه دانشگاه های شهریه داره که اصلا اونقدری درآمد نداریم ک ...

منم منظورم همین بود یعنی حدودا صد دویست تومن بهت میدن برای ماهای اول

همینم گفتن به من نمیدن

وگرنه کارای اپلایمو میکردم😞

منم منظورم همین بود یعنی حدودا صد دویست تومن بهت میدن برای ماهای اول همینم گفتن به من نمیدن وگرنه ...

به منم خیلی نمیدن🥲

من بیشتر روی درآمد خودم و طلاهام حساب باز کردم 

وکیل و کلاس هم نمیتونم بگیرم همه چی روی دوش خودمه ولی نمیدونم چیکار کنم

به منم خیلی نمیدن🥲 من بیشتر روی درآمد خودم و طلاهام حساب باز کردم  وکیل و کلاس هم نمیتونم بگ ...

به من تهش ده تومن بخوان بدن که هزینه پرواز اوله

سرکارم نمیرم و نرفتم تا حالا که درامدی داشته باشم انشالله بعدا که به درامد رسیدم اقدام کنم

انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

به من تهش ده تومن بخوان بدن که هزینه پرواز اوله سرکارم نمیرم و نرفتم تا حالا که درامدی داشته باشم ا ...

ایشالا خیلی زود برسی💗

فشار روی خانواده ها هم زیاده بعضی وقتا کلی طول میکشه بتونن چند میلیون جمع کنن 

دلشون هم نمیاد بچشون دور بشه ازشون 

مرسی که اومدی 

همچنین 🫂

ایشالا خیلی زود برسی💗 فشار روی خانواده ها هم زیاده بعضی وقتا کلی طول میکشه بتونن چند میلیون جمع کن ...

قربونت عزیز دلم درمورد سوال شما هم نظر من اینه ارشد برین اروپا بعد برید کانادا یا امریکا

چون هزینه ها و یورو و …همینجور ممکنه برع بالا در سالهای پیش رو

سرمار که نمیدونم والا..فکر نکنم با دیپلم درامد خوبی بدن وام و اینا نمیدونم

با دیپلم بیشتر روی کارای زیبایی بنظرم وقت بذاری بهتره 

درسته یکم اشباع شده ولی خب درآمدشون بهتر از کارای دیگه است 

ولی خب اگه میتونی بیرون کار کنی صندوقداری یا فروشندگی هم مدرک خاصی نمیخوان 

میتونی مدرک نسخه خوانی هم بگیری توی دارو خونه هم کار کنی 

قربونت عزیز دلم درمورد سوال شما هم نظر من اینه ارشد برین اروپا بعد برید کانادا یا امریکا چون هزینه ...

آره ترسم همینه که یهو نرسه به اونجایی که همین هزینه هارم نتونم جور کنم 

ولی خب خیلی مونده به ارشدم 

مرسی از راهنماییت زیبا جونم🥺❤

2810