2777
2789

شوهرم همش ب من میگه هیچی پول ندارم پول نداریم فلان امروز خیلی اتفاقی تاریخچه گوگل دیدم گفت بزار ببینم حساب بازار مالیش چطوریه پرتفوی دیدم پول داره و اصلا فکرشم نمیکردم اینقد داشته باشه. نگو همون موقع خودش وارد پرتفوی شده بود من ک خارج شدم فهمیده و بهم زنگ زد گفت تو وارد حساب من شدی نمیدونم چرا یهو گفتم نه گفت مطمئنی میخوام زنگ بزنم پشتیبانی گفتم آره من وارد نشدم. دوست نداشتم بفهمه چکش کردم. الان گفت من فهمیدم تو با ای پی سیستم خونه وارد شدی براهمین پیگیری نکردم گفتم شاید اشتباه کردی. منم فقط گفتم اها. هیچ توضیحی ندادم و هیچی نگفتم بنظرتون چکار کنم. البته چند شب پیش جلو دوستامون گفت من اول زندگی میتونستم 4 تا خانواده بچرخونم الان خرج گرونه بعد خیانت کرده بود بهم قبلا پیش خودم فکرکردم اونموقع هم همش بهم میگفت ندارم برا همین کنجکاو شدم ببینم

اون دروغ گفته نه تو...

اون بهت خیانت کرده 

دروغ دسته کمی از خیانت نداره

تو چرا ترسیدی

اونی که باید جواب بده شوهرته!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به روت اورد بگو میخواستم دروغاتو بروت بیارم

دقیقا این فکر خوبیه. هنوز حرف خاصی نزده فقط گفت میدونم تو وارد شدی گفتم حتما اشتباه کردی منم فقط گفتم اها هیچی نگفتم گفتم بزار فکرکنم ببینم چی بگم بعد. 

مردا عادت دارن کار مشترک که جفت تون انجام دادین رو برای خودشون خوب جلوه بدن برای زن همون کار گناه کب ...

وای دقیقا منم وقتی دیگه گفت فهمیدم با ای پی خونه است انکار نکردم فقط گفتم اها. منتظرم دوباره چیزی بگه یا بپرسه حالیش کنم 

2810