2777
2789
عنوان

شک به شوهر بخاطر یه کلمه

317 بازدید | 30 پست

حس شیشم من خیلی قویه اینو یه خانمی که آینده بقیه رو میبینه هم وقتی بچه بودم بهم گفت‌.

کار به اینا ندارم.

دیشب داشتیم صحبت می‌کردیم شوهرم یه دفعه گفت نفسی 

بعد دوساله باهمیم از آشنایی تا ازدواج 

این کلمه رو بکار نبرده بود

خیلی شک کردم بهش و حسم گفت اینو از یکی شنیده 

بنظرتون حسم اشتباه میگه و همینجوری از دهنش دراومده؟

وا شاید حرفش  دلی بوده 

الکی شک ب دلت راه نده 

ماه پشت ابر نمیمونه پس تا چیزی نشده زندگی ت رو خراب نکن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

جز این کلمه هیچوقت با الفاظ محبت آمیز دیگه ای صدات نکرده؟ اگر آره که هیچ شاید ذوق زده و خوشحال بوده اینطور صدات زده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا شاید حرفش دلی بوده الکی شک ب دلت راه نده ماه پشت ابر نمیمونه پس تا چیزی نشده زندگی ت رو خراب نکن

فرستادم برات 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

فرستادم برات

عزیزدلی  ممنونم ازت منم میفرستم😘🌹🙏🏻

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

نه بابا هزارتا کلمه محبت آمیز میگه ولی این کلمه رو تا حالا نگفته بود

خب با توجه به این چیز نگران کننده ای نیست ، نگران نباش ولی اگر چیزای دیگه ای ازش دیدی باید اون موقع شک کنی به خاطر یه کلمه زندگیت رو خراب نکن 

چه می‌دونم چشمم حسابی ترسیده این همه خیانت میبینم اطرافیانم

ب هر چی فک کنی سرت میادااا پس جذب نکن بسپر ب خدا 

عوضش  قلبش رو بدست بیار راه های وابسته  کردن مرد یا عاشق کردنش رو یاد بگیر  

همه قرار نیست خیانت کنن 

آرامش رو از زندگیت نگیر 

تورو خدا به من بگو حس ابوالفضل نسبت بهم چیه 

ازدواج دارم باهاش ؟خصوصیاتشم میتونی بگی

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...